در جلسه صبح روز چهارشنبه ۱۸ مهرماه هیات دولت به ریاست مسعود پزشکیان، سرانجام تکلیف استانداری خراسان رضوی مشخص شد. در جلسه هیات دولت به ریاست رییس جمهور، پس از هفتهها انتظار تکلیف یکی از مهمترین استانهای کشور مشخص و با تصویب همه اعضای هیئت دولت غلامحسین مظفری به عنوان استاندار خراسان رضوی، منصوب شد. […]
در جلسه صبح روز چهارشنبه ۱۸ مهرماه هیات دولت به ریاست مسعود پزشکیان، سرانجام تکلیف استانداری خراسان رضوی مشخص شد.
در جلسه هیات دولت به ریاست رییس جمهور، پس از هفتهها انتظار تکلیف یکی از مهمترین استانهای کشور مشخص و با تصویب همه اعضای هیئت دولت غلامحسین مظفری به عنوان استاندار خراسان رضوی، منصوب شد. مظفری جایگزین سردار یعقوبعلی نظری شد. استاندار پیشین خراسان از فرماندهان سپاه بود که کارنامه سیاسی قابل توجهی نداشت و همین موضوع موجب شگفتی ناظران از انتصاب او به سمت استانداری توسط ابراهیم رییسی، رییس جمهور فقید شده بود.
غلامحسین مظفری، که حالا سکاندار نمایندگی عالی حاکمیت در خراسان رضوی است، متولد سال ۱۳۴۷ شهرستان در نیشابور و از مدیران باتجربه استان است که مسئولیتهای ملی قابل توجهی را هم در کارنامه خود دارد.
استاندار جدید خراسان رضوی، دارای مدرک دکتری مدیریت و برنامه ریزی شهری است. او نماینده مردم نیشابور در مجلس هفتم بوده است و دو دوره فرمانداری این شهرستان را نیز در دولتهای خاتمی و روحانی در کارنامه دارد.
مظفری که در سال ۱۳۷۶ رییس جهاد دانشگاهی خراسان بود، در آن زمان در حالی به فرمانداری شهر تاریخی نیشابور برگزیده شد که از او به عنوان جوانترین فرماندار کشور نام برده میشد. او در همان دوره به عنوان یکی از فرمانداران نمونه کشور برگزیده شد.
فرماندار جوان، کمی بعد معاونت استانداری خراسان رضوی را هم تجربه کرد و در سالهای پایانی دولت خاتمی، در حالی که اصولگرایان سکان مجلس هفتم را به دست گرفتند، توانست از حوزه انتخابیه نیشابور به عنوان یکی از معدود چهرههای نزدیک به دولت خاتمی، به مجلس راه یابد.
مظفری در دولت روحانی هم در حالی بار دیگر به فرماندار شهرستان نیشابور (که حالا عنوان معاونت استاندار و فرماندار ویژه را یافته بود) بازگشت که سمت معاونت استانداری تهران را بر عهده داشت اما آن را رها کرد تا به گفته خودش در جایی که دوست دارد، یعنی نیشابور و برای انجام کاری در شان نام و صبغه تاریخی و فرهنگی این شهرستان خدمت کند.
او در دورههای مختلف، به ویژه در هنگامی که در مسئولیتهای سیاسی زمینهای برای فعالیت نیافت، تصدی مدیریتهای اقتصادی متنوعی را عهدهدار شد. معاونت سازمان اقتصادی کوثر، ریاست هیئت مدیره و مدیرعاملی بانک شهر و مستشاری دیوان محاسبات کشور و نیز مدیرعاملی سازمان منطقه آزاد کیش کارنمای مدیریتی مظفری را در دوران به حاشیه رفتن از سیاستورزی تشکیل میدهد.
او در دولت روحانی نیز از گزینههای جدی استانداری خراسان رضوی بود اما رحمانی فضلی، وزیر وقت کشور که ارتباطات ویژهای با اصولگرایان میانهرو داشت، تصمیم محافظهکارانهتری گرفت و مهرهای با سابقهی بیشتر امنیتی (علیرضا رشیدیان) را انتخاب کرد.
حالا و یک دهه بعد با انتخاب مسعود پزشکیان به ریاست جمهوری، بار دیگر نام او به عنوان گزینه استانداری خراسان در کنار نامهای متنافری مطرح بود. نام او که گزینه اصلاحطلبان و حامیان دولت در خراسان رضوی بود، در برابر اسامی افرادی همچون رضا شیران خراسانی، معتمدیان و… مطرح شده بود و به ویژه نمایندگان خراسان رضوی در مجلس که غالبا از حامیان رییس جمهور پیشین (ابراهیم رییسی) هستند، از انتصاب گزینه حامیان دولت استقبال نکرده و فشارهای زیادی برای تحمیل نظر خود به دولت وارد کردند.
اما به نظر میرسد انتخاب دولت چهاردهم دادن امید به حامیان خود و همان گونه که خود پزشکیان وعده داده بود، این بوده که مردم رنج دیده خراسان طعم تغییر را احساس کنند.
جالب اینجاست که انتصاب مظفری در نیشابور و خراسان رضوی، حتی در میان بدنه اجتماعی که حامی دولت نیستند نیز با استقبال مواجه شده است که شاید یکی از مهمترین دلایل آن، مشی فردی معتدل او، تجربه بالای مدیریتی و بومی بودن و آشنایی او به اقتضائات خراسان رضوی باشد؛ ویژگیهایی که مردماین استان سالهاست از آن محروم نگه داشته شدهاند.
- منبع خبر : خیامنامه