تولیدکنندگان در بازدید امام جمعه از شهرک صنعتی خیام:  عرصه توليدي مانند جبهه جنگ هشت ساله است، فقط اسلحه تغيير كرده است
تولیدکنندگان در بازدید امام جمعه از شهرک صنعتی خیام:  عرصه توليدي مانند جبهه جنگ هشت ساله است، فقط اسلحه تغيير كرده است

  علي‌رغم نظر منفی در سود بانكي، همچنان اين معضل پيش روي صنعت است هر واحدی را كه بانك تملك كرده، معمولا تعطيل مي‌شود امام جمعه نيشابور از شهرك صنعتي خيام بازديد كرد و در جريان فعاليت‌ها و مشكلات پيش‌روي صنعتگران قرار گرفت. در حاشيه بازديد حجت‌الاسلام سید قاسم یعقوبی امام جمعه نيشابور از شهرك […]

 

علي‌رغم نظر منفی در سود بانكي، همچنان اين معضل پيش روي صنعت است

هر واحدی را كه بانك تملك كرده، معمولا تعطيل مي‌شود

امام جمعه نيشابور از شهرك صنعتي خيام بازديد كرد و در جريان فعاليت‌ها و مشكلات پيش‌روي صنعتگران قرار گرفت.

در حاشيه بازديد حجت‌الاسلام سید قاسم یعقوبی امام جمعه نيشابور از شهرك صنعتي خيام، جلسه مشتركي با حضور سعيد شيباني معاون استاندار و فرماندار شهرستان نيشابور، سرپرست اداره صنعت و معدن و تجارت و تنی چند از کارآفرینان بخش صنعت در محل ساختمان اداری شهرک صنعتی خیام برگزار شد و صنعتگران فعاليت‌هاي خود را در زمينه صنعت و معضلات پيش‌رو بيان كردند.

امين تابعي مدیرعامل شرکت شهرک صنعتی خیام در اين نشست كه دوم اريبهشت‌ماه در شهرك صنعتي خيام برگزار شد، شهرک صنعتی خیام را خط مقدم جهاد اقتصادي دانست و گفت: اين شهرك دومين شهرك استان و شرق كشور با توجه به تعدد واحدهای صنعتی و حجم سرمايه‌گذاري است و حدود 5 هزار نفر در اين شهرك اشتغال دارند.

وي با بيان اين كه شهرستان نيشابور قطب دوم صنعت استان است، افزود: در حوزه توليد با محدودیتها و مشكلاتي در چندسال اخیر مواجه شده، اما با اين حال نيشابور نسبت به ميانگين استان وضعيت بهتري دارد و دليل آن نيز حضور پر رنگ كارآفرينان و صنعتگران توانمند در اين شهرستان است.

در ادامه حسين محمديان رئیس هيات مديره این شرکت نیز با اشاره به پتانسيل گمرك در شهرستان به بيان مشكلات بانكي صنعتگران پرداخت و گفت: علي‌رغم نظر مراجع مبني بر وجود اشكال در مباحث بانكي، متاسفانه همچنان اين معضل پيش روي صنعت است و هر شركتي را كه بانك تملك كرده معمولا تعطيل مي‌شود.

برجی مسئول گمرك شهرک صنعتی خیام نیز در ادامه حضور امام جمعه شهرستان در شهرک صنعتی خیام در بازدید از ساختمان اداری گمرک گفت: اقلام مختلفي از گمرك شهرستان نيشابور صادر شده كه در مجموع حدود 43 ميليون دلار از لحاظ ارزش دلاري صادرات داشتيم؛ وی افزود: استقرار گمرك علاوه بر حذف هزينه‌هاي اضافي به صادر كننده كمك مي‌كند تا بلافاصله محصول را پس از توليد صادر كند.

امام جمعه نيشابور ضمن تشکر از اقدامات انجام شده، در اين زمينه گمرک با شهرهاي اطراف را يك موقعيت دانست و گفت: گمرك را در سطح استان ببينيد

به گزارش روابط عمومی شرکت شهرک صنعتی خیام در ادامه حجت‌الاسلام يعقوبي از شركت پنبه و دانه‌های روغنی بازديد نمود، كه در حاشيه این بازدید ابوالفضل بوژمهراني مديرعامل اين شركت اظهار كرد: با تغييراتي كه در کارخانه داديم هم اکنون 15 محصول را توليد مي‌كنيم. ظرفيت ما براي روغن‌كشي از كنجد بسيار بالاست، چشم انداز ما اين است كه با توجه به ظرفيتي كه داريم، اين محصول را به عنوان سوغات نيشابور معرفي كنيم؛ ما اين روغن را با كيفيت بسيار بالا به بازار عرضه مي‌كنيم و در بحث اقتصاد مقاومتی برنامه های ویژه ای داریم.

اكبر انصاري‌پور مديرعامل شركت ماشين‌سازي شرق‌صنعت در بازدید امام جمعه از این واحد گفت: در سال ۶۴ کار را در یک كارگاه كوچك در شهر آغاز کردیم و اکنون با چندصد نفر اشتغال به شرکتی دانش بنیان تبدیل شده ایم و و خرسنديم كه توانسته‌ايم به جوانان خدمت كنيم.

وی گفت: واحدهاي توليدي مانند جبهه جنگ هشت ساله است فقط اسلحه تغيير كرده است؛ وي همچنين در ادامه به بيان مشكلات صنعت پرداخت.

در بازديد امام جمعه از شركت افلاك الكتريك خراسان، وي در جريان پتانسيل‌هاي اين واحد نيز قرار گرفت. محمدیان مدیرعامل این شرکت پس از معرفی شرکت با اشاره به خدمات قابل توجه بنیاد برکت از مشارکت این مجموعه با بنیاد برکت خبر داد و افزود: معتقدم ظرفیتها و پتانسیلهای نیشابور در بهره مند شدن از خدمات بنیاد برکت فوق العاده و این مهم نیازمند استمرار پیگیریها و برگزاری جلسات مشترک می باشد.

بازدید از خط تولید شرکت شیرین پدیده آسیا برنامه پایانی حضور امام جمعه شهرستان در دومین روز از دومین ماه سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال بود.