مراجع مايل نيستند دولت به زمين بخورد
حجتالاسلام محسن غرويان معتقد است كه نگاه مراجع به دولت مثبت است و نصايح آشكار و پنهان آنها هم با هدف كارآمدتر شدن دولت است.
به گزارش خبرآنلاين، وي ادامه داد: من در مجموع وضعيت را خوب ميبينم. به هر حال مراجع بهطور عام و با اختلافي كه هر فردي با فرد ديگر دارد، نگاه مثبتي به دولت و شخص آقاي روحاني دارند. مراجع آقاي روحاني را يك فرد حوزوي ميبينند و كمك ميكنند كه ايشان موفق بشوند. فكر ميكنم مايل هستند دولت ايشان زمين نخورد. البته مراجع تذكراتي هم دارند كه به صورت مستقيم و غيرمستقيم تذكرات لازم را در خصوص مسائل فرهنگي به دولت دادند و ميدهند.
غرويان يادآور شد: دولت در اين مدت تلاش مخلصانهيي انجام داده و موضوع مذاكرات مكرر مورد تاييد مقام معظم رهبري قرار گرفته است و ايشان فرمودند: ما اين كار را ادامه ميدهيم. فكر ميكنم اگر هم كارشكني صورت بگيرد، مردم متوجه ميشوند كه اين كارشكني از طرف غرب و امريكا است و الا دولت ما و تيم ما واقعا مخلصانه به دنبال مذاكره براي حل مساله پرونده هستهيي بوده است.
به گفته وي در زمينه سياست خارجي، دولت باب جديدي را با غرب باز كرده است كه باب گفتوگو و مذاكره است. اين حوزه ظرافتهاي دقيقي دارد كه اگر يك مقدار بياحتياطي و بيدرايتي صورت بگيرد ممكن است ضربه بزرگي به دولت بزند. از نظر اقتصادي هم مسائل تورم و قيمتها و گرانيها مسائل حساسي است. در مورد سوال شما هم بايد بگوييم كه يك نقطه حساس در سياست خارجي و يك نقطه حساس در حوزه اقتصاد داريم كه مهم است، اما ريل حركت دولت، مثبت بوده است
