استانداری خراسان رضوی، آزمون خاص دولت ‌و سنگ محک نمایندگان مجلس بر اساس اخبار موثق گویا وزارت کشور برای سکانداری خراسان رضوی به دو گزینه رسیده است: – مظفری – معتمدیان مظفری برای تمام اعضای ستادی پزشکیان در خراسان رضوی شناخته شده و به عنوان گزینه اول از جانب آنان انتخاب و به وزارت کشور […]

استانداری خراسان رضوی، آزمون خاص دولت ‌و سنگ محک نمایندگان مجلس

بر اساس اخبار موثق گویا وزارت کشور برای سکانداری خراسان رضوی به دو گزینه رسیده است:

– مظفری

– معتمدیان

مظفری برای تمام اعضای ستادی پزشکیان در خراسان رضوی شناخته شده و به عنوان گزینه اول از جانب آنان انتخاب و به وزارت کشور معرفی شده است. پیشینه مدیریتی او در سطوح ملی از جمله مدیریت عامل یا عضویت در هیات مدیره بانک­های تجارت و شهر و مدیریت منطقه آزاد کیش و…، یک دوره نمایندگی مجلس و معاونت در همین استانداری خراسان رضوی و سمت هایی از این دست مشخص است.

معتمدیان اما استاندار دولت روحانی در خراسان جنوبی بود که در ماه های آخر آن دولت استانداری خراسان رضوی را هم تجربه کرد. او تنها استانداری بود که در دولت رییسی هم فرصت مدیریت در آذربایجان غربی پیدا کرد و حال مجدد به عنوان یکی از دو گزینه استانداری خراسان رضوی مطرح شده است.

معتمدیان که اجرای نمایشی یکی از فنون کاراته در جمع رزمی کاران آذربایجان غربی او را تا مدت ها نُقل فضای مجازی کرده بود، در حالی فرصت رجعت دوباره به این استانِ پر «مسئله» یافته که خراسانیان در جنوب و مرکز اقدام ویژه یا تصمیم اثرگذار و ماندگاری از او ندیده و نشنیده­اند و شاید بتوان «سازگاری» برای ماندگاری را مهمترین ویژگی سبک مدیریتی او دانست.

در مقایسه دو گانه ی معتمدیان – مظفری ؛ که دومی علاوه بر بومی بودن ، تجربه مدیریت و آشنایی کامل با فرصت ها و تهدیدهای استان خراسان رضوی، سابقه مدیریتِ موفق در سطح ملی در جزیره کیش ؛ همراهی بدنه اصلی حامیان و رای دهندگان دکتر پزشکیان را دارد و اعضای اصلی ستادهای انتخاباتی او را به عنوان گزینه اول استانداری به وزارت کشور معرفی کرده اند؛ همه و همه حکایت از توانمندی و شانس موفقیت بیشتر او برای خدمت بهتر و «گره گشایی» از کار مردم به عنوان یکی از شعارهای اصلی دولت « وفاق» دارد.

اما در این میان معرفی معتمدیان به عنوان گزینه اول از جانب «مجمع نمایندگان خراسان رضوی در مجلس» برای تصدی استانداری این استان نه تنها سوال برانگیز بلکه شبهه‌ناک است! و این ۱۸ نماینده و بخصوص دو نماینده نیشابور باید در محضر شهروندان پاسخگو باشند که:

– چرا علی رغم وجود چهره های خراسانی با تجربه و موفق مدیریتی در سطح ملی، ایشان تصمیم به معرفی فردی «متوسط» از نظر مدیریتی و غیر بومی گرفته اند؟

– کدام ویژگی یا ویژگی های معتمدیان سبب ارجحیت او به افرادی چون مظفری شده است؟

– منافع استان و مردم مظلوم آن که در سال های اخیر به دلیل سوء مدیریت از توسعه محروم مانده اند در این تصمیم شما چه نقشی داشته است؟ نمی خواهید عبرت بگیرید؟

– آیا اخبار غیر رسمی مبنی بر روحیه تعاملی «منفی» معتمدیان و باز بودن میدان برای دخالت های «بی­جا»ی افراد غیر مسئول (از جمله نمایندگان) در امور استانداری در عزل و نصب های بعدی و نقش آن در گرایش نمایندگان به ایشان واقعیت دارد؟

اما روی سخن اصلی با وزیر کشور و هیئت دولت پزشکیان است که احتمالا قرار است به معتمدیان رای دهد:

– ملاک اصلی شما برای معرفی معتمدیان به عنوان یکی از گزینه های استان خراسان رضوی چیست؟

– معتمدیان، که از جانب حامیان دولت معرفی نشده، قرار است با کدام پشتوانه ی اجتماعی و سیاسی مجری سیاست های دولت در این استان به عنوان «تافته­ی جدا بافته‌ی» ایران باشد؟

– آیا معنای وفاق تن دادن به گزینه ی مورد حمایت ۱۸ نماینده ای است که در نزد عمده ی آن­ها نه تنها منافع مردم و استان جایگاهی ندارد که اکثریت مطلق آنان حامی و هوادار تفکر افراطیِ شکست خورده در انتخابات بوده و هستند؟

– آقای وزیر و هیئت محترم دولت: با همین فرمان می خواهید خراسان مظلوم طعم خوش «تغییر» را احساس کند؟

چنین مباد!

  • منبع خبر : خیام نامه