با سرعت عمل آتش نشانان نیشابوری حریق منزلی که با بازی گوشی کودک به آتش کشیده بود مهار شد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، مدیر عامل سازمان آتش نشانی نیشابور گفت: این حادثه ساعت ۵۰ : ۰۸ به ستاد فرماندهی اعلام و آتش نشانان ایستگاه ۵ به محل اعزام شدند.
سید مهدی حسینی افزود: آتش نشانان با رسیدن به محل به وسیله یک عدد خاموش کننده حریق را کنترل و خاموش نمودند.
مدیر عامل سازمان آتش نشانی نیشابور گفت:با وجود دود زیاد در محل با استفاده از دستگاه تنفسی اقدام به جستجو جهت یافتن فرد یا افراد محبوس در محل نموده که خوشبختانه مصدومی پیدا نشد.
حسینی افزود: این حادثه زمانی اتفاق افتاد که کودک در منزل تنها بوده و بر اثر شیطنت وی آتش شعله ور شده بود.
وی گفت:خوشبختانه با سرعت عمل آتش نشانان حداقل خسارت به این منزل وارد شد. مدیر عامل سازمان آتش نشانی نیشابور از والدین کودکان خواست تحت هیچ شرایطی کودک خود را در منزل تنها نگذارید چرا که حس کنجکاوی کودکان میتواند موجب حوادثی از این قبیل و حتی خطرناکتر شود.
