در نشست فعالان سياسي- اجتماعي نيشابور با نماينده هيئت دولت عنوان شد: با اقتدار و حمايت ملت که به روحاني راي دادند، مي توان شرايط را دگرگون کرد تَرک خوردن سازمان تحريم سودمند است، تَرَک خوردن اميد مردم خسارت بار آزاده مهديار/ ظهر جمعه، چهاردهم شهريور ماه، دکتر شهيندخت مولاوردي نماينده هيئت دولت در نشست […]
در نشست فعالان سياسي- اجتماعي نيشابور با نماينده هيئت دولت عنوان شد:
با اقتدار و حمايت ملت که به روحاني راي دادند، مي توان شرايط را دگرگون کرد
تَرک خوردن سازمان تحريم سودمند است، تَرَک خوردن اميد مردم خسارت بار
آزاده مهديار/ ظهر جمعه، چهاردهم شهريور ماه، دکتر شهيندخت مولاوردي نماينده هيئت دولت در نشست اختصاصي با فعالان سياسي- اجتماعي نيشابور حضور پيدا کرد و شنونده دغدغه ها و نگراني هاي حاضران بود.
عضو شوراي راهبردي ستاد آقاي روحاني در خراسان و عضو شوراي حاميان دولت ضمن بيان اينکه حماسه 24 خرداد در شرايطي به ويژه در استان خراسان در حالي به وجود آمد که دو کانديداي مطرح بومي در اين استان وجود داشت که زر و زور از اين دو کانديدا حمايت مي کردند؛ افزود: معمولا روال اين است که اگر کانديدايي به اميد يک استان باشد مردم آن استان به آن فرد راي بدهند. اما عملکرد مردم خراسان نشان از دقت بالايي داشت و آقاي روحاني بالاترين راي را در استان خراسان به خود اختصاص داد آن هم به دليل عنايت خداوند و حمايت هاي آقايان رفسنجاني، خاتمي، ناطق نوري، سيد حسن خميني و آقاي عارف.
محمد رضا دولت آبادي در ادامه تصريح کرد: راي به آقاي روحاني راي به تغيير بود و مردم به دنبال تحول بودند. اما متاسفانه موجي که در حمايت از آقاي روحاني در کشور به وجود آمد در حال حاضر در حال افول است و من ادامه اين وضعيت را خيلي خطرناک مي بينم
وي اضافه کرد: عملکرد آقاي احمدي نژاد صد در صد منفي اما يک عملکرد وي را پسنديديم آن هم اين که وقتي راي آورد آمد در خراسان مجموعه ستادي خود را دعوت کرد و جلسه اي با آنها گذاشت و پس از آن، طرفدارانش عقبه را با تمام توان تقويت کرد، اضافه کرد: ما نيازي نداريم مثل آن ها کت و شلوار يا ناهار بدهند، ولي آيا براي آقاي روحاني عيب نيست که بگويند ياران آقاي روحاني در نيشابور مورد غضب کساني قرار گرفتند که در موفقيت ايشان هيچ نقشي نداشته اند؟!
دولت آبادي ضمن بيان اينکه طبق آمار وزير کشور، 80 درصد فرمانداري ها تغيير کرده اند ولي ما اين تغييرات را در خراسان نمي بينيم، خطاب به دکتر مولاوردي اظهار داشت: خودتان شاهد بوديد که براي حضور شما در اين جلسه سنگ اندازي کردند. شما که معاون رئيس جمهور هستيد، تصور کنيد وضعيت ما چگونه است؟! وي افزود: من قبول دارم سنگ اندازي وجود دارد همانند برخي سنگ اندازي هاي نمايندگان مجلس، اما مي توان با اقتدار تمام و با حمايت ملتي که به آقاي روحاني راي دادند، شرايط را دگرگون کرد.
در ادامه حکيم پور از کارشناسان ارشد مديريت سياسي، محمود دشتي از فعالان سياسي شهرستان، آهويي رئيس اتحاديه دهياران نيشابور، دکتر بلوکي استاد دانشگاه، پيمان صادقي از تشکل هاي اسلامي فرهنگيان، مجتبي رجب پور از اعضاي ارشد ستاد حاميان دکتر روحاني، گزارشي از شرايط سياسي و اجتماعي ارايه داده و به بيان دغدغه هاي خود پرداختند.
سردبير نشريه خيام نامه در جمع بندي سخنان حاضرين در جلسه با اشاره به دو نگراني اساسي ستادهاي آقاي روحاني در سراسر کشور چنين تصريح کرد: يکي از اين دغدغه ها مسئله واگرايي اجتماعي است که به علت عدم استفاده از پتانسيل هاي سياسي و اجتماعي و کاسبي از عنوان فتنه، تنگناها و مضيقه هايي ايجاد شده که احتمالا باعث مي شود که دغدغه دوم به وقوع بپيوندد.
احسان اسحاقي دغدغه دوم حاميان آقاي روحاني را چنين تشريح کرد: آقاي روحاني روزي مژده دادند که «سازمان تحريم در حال تَرک خوردن است.» ما با کمال دغدغه، نگراني و دلسوزي مي گوييم نبايد به سمتي برويم که «سازمان راي آقاي روحاني» ترک بخورد. وي افزود: نگراني همشهريان و فعالين سياسي نگراني از دست دادن فرصت در اين چهار ساله اول و به تحقق پيوستن آرزوهاي کساني که مايل اند دولت آقاي روحاني بعد از اين چهار سال در خدمت مردم نباشد و آن اميدي را که به تدبير خود ايجاد کرده رنگ ببازد، که اين براي همه مردم وکشور خسارت بار است.
وي با اظهار تاسف از اينکه بسياري از مديران، حتي برخي منتصبين جديد شهرستان، کماکان در فضاي قبل نفس مي کشند. تصريح کرد: دليل آن اين است که يا به علت اين که شبکه ارتباطات سياسي شهرستان به گونه اي رقم خورده که هنوز تارو پود قبلي برقرار است؛ ناچارند مماشات کنند، يا اين که واقعا پايبند به مشي اعتدال نبوده اند. وي افزود: در شهرستان نيشابور انتصاب يک فرماندار معتدل، با وجود بدنه اجتماعي قوي که پشت ايشان بود به نتيجه نرسيد.
وي همچنين تلاش براي تامين مالي جهت خروج از وضعيت رکود و تعطيلي واحدهاي صنعتي و گسترش بيکاري در شهرستان و چاره انديشي براي بحران آب و نجات دشت نيشابور را از ديگر مشکلات مردم نيشابور خواند، که مردم شهرستان اميد دارند دولت تدبير براي رفع آن ها چاره عاجل بيانديشد.
عبدالرضا قندهاري، نماينده انجمن اسلامي معلمان نيشابور، نيز ضمن بيان اينکه بنا به سابقه معلمي و رشته تخصصي شما يعني حقوق بين الملل از شما درخواست داريم که وکيل ما فرهنگيان در اين دولت باشيد، ادامه داد: اگر اين دولت مي خواهد کاري براي فرهنگيان انجام دهد آن را با صدا و سيما در ميان نگذارد.
دکتر مولاوردي پس از شنيدن سخنان حضار با بيان اينکه اين دغدغه ها، بحث مشترک همه سفرهاي استاني است اظهار داشت: من به سهم خودم حضورا و شفاها مطالبات را منعکس کرده ام و و از کانال هاي مختلف نيز منتقل مي شود، موردي هم نبوده که من گزارش نداده باشم. وي ضمن بيان اينکه آقاي روحاني هم در جريان هستند افزود: اميدواريم تدبيري که انتظارش را داريم اينجا هم عملي شود و عقلانيت و خرد جمعي به مدد همه ما بيايد به خصوص الان که در آستانه انتخابات مجلس هستيم. وي ابراز اميدواري کرد که همين مطالبه گري کمک کننده است و من نااميد نيستم و مي دانم که تاثير گذار است و وضعيتي که همه انتظار آن را داشتيم و به آن اميد به ميدان آمديم، تحقق پيدا مي کند.