در باب فوايد مضرات اختلاط نسبت به مضرات فوايد انفکاک! اينجا ستون آزاد است و شما نشريه خيام نامه را در دست گرفته ايد. به قول مجريان خوش گِل و خوش صداي سيما از اين که ما را براي ديدن يا همان خواندن انتخاب کرده ايد از شما سپاسگزاريم! هفته ي قبل کل مطلب تقديم […]
در باب فوايد مضرات اختلاط نسبت به مضرات فوايد انفکاک!
اينجا ستون آزاد است و شما نشريه خيام نامه را در دست گرفته ايد. به قول مجريان خوش گِل و خوش صداي سيما از اين که ما را براي ديدن يا همان خواندن انتخاب کرده ايد از شما سپاسگزاريم! هفته ي قبل کل مطلب تقديم شد به رييس آموزش و پرورش نيشابور و اين هفته هم ناچاريم باز با ايشان بياغازيم. ناچاريم مي فهميد ناچار! آخر ايشان در همين نشريه جمله اي گفته بودند که ما يک هفته ي تمام است هرچه داريم به کنهِ اعماقِ تحتِ وجودِ آن فکر مي کنيم باز هم به ته اش نمي رسيم. ايشان در پاسخ به سوالي در مورد تفکيک مدارس متوسطه 1 و 2 فرزانگان و استعدادهاي درخشان که الان در يک مکان واقع شده اند گفته اند: «اين اختلاط از نظر آموزشي تاثير مثبت داشته است و مجزا کردن فوايد بيشتري نسبت به مضرات آن ندارد.» خب شما هم برويد توي بحر اين جمله! «مجزا کردن فوايد بيشتري نسبت به مضرات آن ندارد» دقيقا يعني چه؟ يعني مجزا کردن مضرات دارد اما مضرات آن کم تر است از فوايد آن؟ نه… يعني مضرات جدا کردن فوايدي دارد اما فوايد جدا نکردن بيشتر است از مضرات آن؟ نه… يعني ادغام دو مدرسه فوايدي دارد اما جدا کردن آن ها فوايدي ديگر دارد که اين فوايد از فوايد آن ادغام کم تر است پس مضرات دارد؟ نه… يعني مضرات فوايدي دارد که فوايد آن بيشتر از مضرات آن است؟ نه… اين هم نبود؟ والا مخ من هنگ کرد. برويم به سراغ مطلب بعدي…
پاسخ هاي پليس
اگر گزارش نشست خبري نيروي انتظامي را هفته ي قبل در صفحه 3 همين نشريه نخوانده ايد من خلاصه اي از آن را تقديمتان مي کنم:
پرسش: پارک رياضيات تبديل شده است به مرکز معتادين؟
پاسخ: وظيفه ي شهرداري است نگهبان بگذارد.
پرسش: ترمينال بنياد شهيد مرکز جرم شده است؟
پاسخ: شهرداري و شوراي شهر آن را انتقال دهند.
پرسش: گلايه مردم از نحوه ي پاسخگويي 110؟
پاسخ: تماس ها ضبط و کنترل مي شود.
پرسش: متکديان و کولي هاي خيام و عطار؟
پاسخ: مراقبت از اين ها بر عهده ي شهرداري و بهزيستي است.
پرسش: افزايش نزاع ها در خرو؟
پاسخ: مرجع قضايي است که تصميم مي گيرد افراد خاطي را بازداشت يا با قيد وثيقه آزاد کند.
پرسش: تصادفات در پمپ گاز خرو؟
پاسخ: جانمايي پمپ توسط شوراي شهر خرو بايد حل شود.
پرسش: موتورسواران متخلف در خيام و عطار؟
پاسخ: برخورد با موتورسواران به صورت آشکارا ممکن نيست.
پرسش: ترافيک سنگين در حوالي چهارشنبه بازار و بازار احشام و کبوترفروشان؟
پاسخ: وظيفه ي شهرداري است که به آنجا سامان بدهد.
پرسش: گشت هاي 197 که گاه در ماموريت شبانه در خودرو خود استراحت مي کنند؟
پاسخ: براي آن ها لالايي بخوانيد که خواب آسوده تري داشته باشند. (راستش فقط اين آخري پاسخ خودم بود والا ايشان گفته بودند با اين گونه مامورين به شدت برخورد مي کنيم. و اين تنها موردي بود که قرار شد نيروي انتظامي خودش برخورد کند. دستشان درد نکند.)
موزون يا ناموزون
نوشته هاي اين همکار ما آقاي عبداله سيرجاني هم گاهي تفسير لازم مي شود! ايشان در ستون راه زندگي هفته ي قبل نوشته اند: «گوش سپردن به موسيقي و حرکات موزون را هم از ياد نبريد. درست است که رقص از هنرهاي هفت گانه بوده و بهترين داروي سلامتي جسم و روان است اما شما مي توانيد به جاي رقص از حرکات موزون لذت ببريد.» لطفا اگر ممکن است در شماره ي بعد ايشان به تفاوت هاي رقص و حرکات موزون بپردازند و در صورت امکان سي دي تصويري آن را هم با اجراي خودشان ضميمه ي نشريه نمايند. متشکرم.
سرانه ي شرم آور درمان
اين يکي را هم فقط براي خالي کردن دق دلم آوردم. اصلا هم شوخي نيست: بهزاد رحماني، رئيس انجمن علمي جراحان عمومي ايران در گفتوگو با ايلنا درباره سرانه درمان گفت: «سرانه درمان پولي است که از سوي دولت براي درمان هر ايراني درنظر گرفته ميشود. در منطقه خاورميانه سرانه درمان در کشور ترکيه 9 هزار دلار، در ايران 4 دلار و در کشور کانادا نيز سرانه درمان13 هزار دلار است. وي خاطرنشان کرد: سرانه درمان به بيمهها و بخش دولتي داده ميشود. هرچه رقم آن بالاتر باشد، قطعا بيمهها و بخش دولتي خدمات بهتري ارائه ميدهند. وي افزود: متاسفانه مسئولان به موضوع سرانه درمان توجهي ندارند. سرانه درمان در ايران شرمآور است. در کشورهاي ديگر اولويت اول امنيت و اولويت دوم درمان است، اما به نظر ميآيد در ايران درمان اولويت 13 باشد. از اين رو بودجه مناسبي به آن اختصاص داده نميشود.»