یک هفتم (شماره223)
یک هفتم (شماره223)

آيت الله هاشمي:خود آيت الله خامنه اي از کساني بود که به من گفتند:« من احساس خفقان مي کنم که انسان بخواهد براي هميشه بماند و مردم هم هيچ چاره اي نداشته باشند.» روزنامه جمهوري اسلامي مصاحبه اي با آيت الله هاشمي رفسنجاني انجام داده که قسمت هايي از آن را مي خوانيم: در طول […]

آيت الله هاشمي:خود آيت الله خامنه اي از کساني بود که به من گفتند:« من احساس خفقان مي کنم که انسان بخواهد براي هميشه بماند و مردم هم هيچ چاره اي نداشته باشند.»

روزنامه جمهوري اسلامي مصاحبه اي با آيت الله هاشمي رفسنجاني انجام داده که قسمت هايي از آن را مي خوانيم: در طول اين 35 سال اتفاقاتي افتاد که مربوط به عملکرد است. بله اشتباهاتي در عملکرد مي بينم و شايد در هيچ موردي هم ساکت نبودم و خودم دنبال آن بودم و راضي هم نبودم. ولي اصل نظام و خدمت به نظام را لازم مي دانم و هنوز هم لازم مي دانم. اين نظام با همه اين مشکلاتي که دارد، بهترين شکل حکومت در نظام هاي منطقه اي و حتي جهان اسلام است.

… من مي گويم کاري که کرديم، در زمان خودش کار درستي بود. اينکه به دست چه کسي مي افتد، يک نگراني برحق است. امّا اگر اشکالي هست، در عملکرد خبرگان است. اگر خبرگان به وظيفه خودشان درست عمل کنند، در صورت نبودن يک فرد مناسب حتماً مي توانند شورايي کنند. چون قانون شورا شدن هم باز است. شايد در آينده بدون شورا نتوانند کار درستي انجام بدهند. البته اين کار تا حدودي به مردم هم بر مي گردد، چون اگر مردم نمايندگان خود را درست انتخاب کنند، مي توان اميدوار بود. اتفاق بد در مجلس و هر جاي ديگر که مردم بد انتخاب کنند، مي افتد. در دنيا هم مي افتد.

همين را که الان شما مثال زديد، يعني رهبري ده سال باشد، راي نيارود. خود آيت الله خامنه اي از کساني بود که به من گفتند: « من احساس خفقان مي کنم که انسان بخواهد براي هميشه بماند و مردم هم هيچ چاره اي نداشته باشند.» مخالف بودند و خيلي ها هم مخالف بودند و بحث کرديم. اما موقت بودن زمان رهبري راي نياورد. در جمعي راي نياورد که نخبه هاي آن روز بودند و امام آنها را انتخاب کرده بودند که اين کار را بکنند.

اگر به قوانين خبرگان عمل کنيم، هيچ مشکلي نداريم و بن بستي در کار نيست. خبرگان قانوني گذراندند که هر يک سازمان هاي زير نظر رهبري که از آنها خواسته شده، بايد در هر اجلاس گزارش بدهند. رهبري هم اشکالي به آن نگرفتند. بعدها دعوت کرديم که بيايند. مثلاً گفتيم که رئيس سازمان صداوسيما بيايد. بعد از مدتي گفتند که ما نمي آييم. به همه گفتيم که بيايند که هيچ کدام نيامدند. در آخر يک مورد آسان پيدا کرديم و گفتيم که رئيس شوراي سياستگذاري ائمه جمعه بيايد. رئيس شوراي ائمه جمعه هم نيامد.

هيچ خيانتي بالاتر از خيانت پشت جبهه نيست

ايسنا: دکتر حسن روحاني در سخنراني خود در مراسم 22 بهمن تأکيد کرد: «ما در ميدان جنگ از استقلال مان دفاع کرديم و امروز نيز در پاي ميز مذاکره از استقلال مان دفاع کرديم و خواهيم کرد.» وي افزود: «آن روز که در ميدان جنگ رزمندگان ما مي جنگيدند، پشت جبهه هم همه مردم پشتيبان رزمندگانمان در جبهه هاي نبرد بودند و هيچ خيانتي بالاتر از خيانت پشت جبهه نيست. امروز هم آنها که بايد در ميدان ديپلماسي مسؤول مبارزه هستند و همه ملت و راهبر بزرگ اين انقلاب از اين جبهه پشتيباني مي کنند.» روحاني تأکيد کرد: « امروز تنها دشمنان اين ملت با ميز مذاکره مخالف هستند، يعني صهيونيست ها که همه تلاش خود را به کار گرفته اند، اما دنياي امروز به خيانت صهيونيست ها پي برده است.»

رييس دولت اصلاحات در رسانه ها ممنوع البيان و تصوير است!

ايلنا: غلامحسين محسني اژه اي در نشست خبري خود در خصوص سوال خبرنگار ايلنا، مبني بر اينکه به چه دليل طي هفته هاي اخير از سوي قوه قضاييه دستور منع درج نام و تصويب رئيس دولت اصلاحات به رسانه ها داده شد گفت: در مورد کساني که شوراي عالي امنيت ملي در مورد آنها تصميم گرفته يا قوه قضاييه آنها را به عنوان سران فتنه محسوب مي کند، دستگاه قضا مي تواند دستوراتي بدهد. در مورد فرد مورد نظر نيز دستور داده شد که رسانه ها حق ندارند تصوير يا مطالب او را منعکس و منتقل کنند، اين دستور همچنان به قوت خود باقي است و اگر رسانه اي خلاف آن عمل کند با آن برخورد خواهد شد.

اصلاح طلبان به خاتمي افتخار مي کنند اما اصولگرايان به

احمدي نژاد نه!

ايلنا: الياس حضرتي،نماينده اسبق مجلس شوراي اسلامي گفت: ما اصلاح طلبان به دوران رياست جمهوري آقاي خاتمي افتخار مي کنيم چرا که هيچ گاه در تاريخ انقلاب رشد اقتصادي 5/8 درصدي را تجربه نکرده بوديم اما در آن دوران تجربه کرديم و فضاي نسبتا آزادي از لحاظ سياسي در جامعه وجود داشت چرا که کار به کاردان سپرده شده بود اما اصولگرايان به دوران رياست جمهوري احمدي نژاد افتخار نمي کنند.

وي افزود: آقاي حسن روحاني که امروز بسياري از نخبگان کشور را در دولت جمع کرده مي گويد با اين روند انشاءالله در چهارسال دوم به رشد اقتصادي 6 درصد برسيم؛ خوب است و اصلا نامي از رشد 5/8 درصدي آورده نمي شود، اما در دوران آقاي خاتمي اين رشد را تجربه کرديم. وي گفت: بايد عملکرد خود را طول سال هاي انقلاب بررسي کرده و ببينيم چگونه مي شود که آقاي احمدي نژاد با چندسال سابقه شهرداري به عنوان کانديداي رياست جمهوري تاييد مي شود اما آقاي سعيدکيا با 27 سال سابقه وزارت تاييد نمي شود!

رفتار صداوسيما مصداقي از فتنه گري است

ايلنا: ابوالقاسم رئوفيان فعال سياسي اصولگرا در خصوص پخش تصاوير اهانت به بزرگان نظام از صداوسيما و آيت الله هاشمي گفت: به نظر من اين موضوعي است که مدعي العموم بايد براي بررسي و برخورد با آن وارد شود. اينطور اقدامات و حرکات مغاير با وحدت ملي و عوامل يکپارچه ساز ملت ايران است و به وحدت ضربه ميزند. رئوفيان گفت: اين نوع برخوردهاي خارج از اصول صدا و سيما نه تنها جناحي نيست، بلکه خارج از مسائل جناحي، وحدت يک کشور را هدف قرار داده و مصاديق فساد است و حتما به تصويرکشيدن چنين صحنه اي خاطر رهبر انقلاب اسلامي را مکدر کرده است.

علل تامه پيدايش انقلاب ما فقدان آزادي بود

ايسنا: دکترمحمد جواد اطاعت استاد جغرافياي سياسي دانشگاه شهيد بهشتي مي گويد «در هر انقلابي يک سري علل اوليه داريم ويک علت تامه. نکاتي که نظريه پردازان مطرح کردند، عموما علت اوليه انقلاب هستند؛ اما علت تامه پيدايش انقلاب را بايد در فقدان آزادي جستجو کرد. آزادي نقش تعيين کننده اي در پيدايش و ايجاد انقلاب دارد، کما اينکه در جوامع مختلف فقر، محروميت و… ممکن است وجود داشته باشد؛ اما ممکن است انقلابي رخ ندهد. اگر مردم آزادانه بتوانند در قالب نظام موجود تغييرات مد نظر خود را بدون هزينه به انجام برسانند ديگر لزومي به ايجاد انقلاب ندارند؛ کما اينکه در نظام هاي دموکراتيک تغييرات از مجراي انتخابات عملياتي مي شود»

از يک سو اعتراض مي کنند و از سويي بودجه محيط زيست را حذف

مي کنند!

شرق: معصومه ابتکار رئيس سازمان محيط زيست درباره موضوع داغ اين روزها يعني گردوغبار در خوزستان و قضايا و حواشي پيرامونش با اشاره به بودجه سال 94 دولت که اين روزها در مجلس و کميسيون تلفيق است گفت:«جالب است بدانيد تعدادي از همين نمايندگان که در اين روزها سرسختانه درحال انتقاد از سازمان محيط زيست هستند، دقيقا سه روز قبل از وقوع اولين موج گردوغبار، در کميسيون تلفيق مجلس، در يک نوبت همه اعتبارات پيش بيني شده براي مقابله با پديده گردوغبار در بودجه سال94 که از سوي سازمان محيط زيست در بودجه گنجانده شده بود را به صورت کامل حذف و آن را به يکي از مصارفي که مدنظر خودشان است منتقل کردند!»

طوري انتقاد مي کنند٬ گويا قاجاريه به مذاکرات رفته است!

پويش: حقيقت پور عضو هيأت رئيسه کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي با تأکيد بر رفتار عزت مدارانه تيم مذاکره کننده هسته اي در مواجه با کشورهاي 1+5 افزود: اعضاي تيم مذاکره کننده سربازان و فرزندان نظام جمهوري اسلامي هستند و جاي تعجب دارد که برخي به نوعي انتقاد مي کنند که گويي تيم هسته اي کشورمان از سوي قاجاريه به مذاکرات رفته است.

واكنش فاطمه هاشمي به

سخنان طائب

بهارنيوز: فاطمه هاشمي دختر آيت الله هاشمي روز گذشته پاسخي براي حجت الاسلام مهدي طائب نگاشت. در اين نامه آمده است: آقاي طائب فرموده اند: «پرونده مهدي هاشمي سنگين تر از اين حرف هاست» و او را دزدي حرفه اي معرفي مي كنند كه «ردي از خود باقي نگذاشته و… » و با بيان اينكه «با بازجويي وي آمريكا يا ملكه انگلستان نيز مفتضح مي شوند» او را فردي «واقعا خبيث» مي خواند. در اين زمينه نكات زير قابل بيان است: اولا: ايشان چگونه برخلاف انتظار، اتهاماتي نظير «دزد حرفه اي بودن» و… را به فردي وارد مي كنند؟ ايراد اتهام قبل از اثبات آن مطابق آموزه هاي ما شرعا قابل بيان نيست. ثانيا: چگونه ايشان دريافته است كه درصورت بازجويي! آمريكا و ملكه انگلستان نيز مفتضح خواهند شد؟!

افشاگري رحيمي عليه توکلي

چه بود؟

بهارنيوز: به دنبال درگيري هاي لفظي و افشاگري هاي احمدتوکلي (نماينده مجلس) عليه محمدرضا رحيمي (معاون اول احمدي نژاد)، در مورخ 19بهمن90 ، رحيمي( معاون اول وقت رئيس جمهوري) طي نامه اي مدعي فساد مالي و تحصيلي توکلي شد. در اين نامه ادعا شده است که توکلي بدون شرکت در آزمون دکترا و حتي کارشناسي ارشد، با سفارش نامه مقام معظم رهبري بورسيه دکتراي دانشگاه ناتينگهام شده و با تحصيل رايگان و دريافت شهريه ”متأهلي” (عليرغم اينکه همسر وفرزندانش در ايران بوده اند) تحصيلات خود را در انگلستان به پايان مي رساند…

قسمت دوم افشاگري اين نامه به تملک زميني 3000 متري در شهرک غرب تهران در سال 1370 مي باشد. زميني که متعلق به بنياد مستضعفان بوده و درحاليکه 180ميليون تومان در آن سال قيمت گذاري شده به قيمت 23 ميليون تومان و در اقساطي 10ساله به توکلي واگذار مي شود. و باوجود اين، براساس مدارک و مستندات توکلي حتي يک ريال بابت اين زمين ها پرداخت نکرده است… توکلي در واکنش به اين نامه بدون ارائه هيچ نوع مستنداتي ، صريحا مدعي شد بورسيه دکترا و تملک زمين مورد اشاره، با دستور و سفارش مستقيم مقام معظم رهبري انجام شده است.

آقاي رحيمي صرفا راننده اتومبيلي بوده که به بانک دستبرد زده است. پول هاي مسروقه جاي ديگري است!

آرمان: صادق زيباکلام: من 15، 16سالم بود، 50 سال پيش دبيرستان رهنما مي رفتم . يادم مي آيد آن زمان هم چون فساد زياد شده بود، در جريان اجراي اولين برنامه توسعه عمراني کشور، حيف و ميل هاي زيادي صورت گرفته، يک قانوني را در مجلس تصويب کردند به اسم «از کجا آورده اي؟» طبق اين قانون مسئولين مجبور بودند که درخصوص اموال و دارايي هايشان توضيح دهند. 50 سال بعد ما هنوز درگير از کجا آورده اي هستيم. ريشه مفاسد اقتصادي در ايران با از بين بردن اقتصاد دولتي کشيده مي شود.

روزنامه آرمان: مي خواستم درمورد آقاي محمدرضا رحيمي بپرسم. ظاهرا جايي گفته بوديد که ايشان را گناهکار نمي دانيد. درست است؟ صادق زيباکلام: خير درست نيست. نگفته بودم ايشان را گناهکار نمي دانم. گفته بودم که ايشان ظاهرا يک ريال هم از ميليارد ها توماني که اختلاس کرده بوده، براي خودشان برنداشته بودند. نه زمين خريده، نه برج ساخته و نه شمش طلا کرده و نه به خارج از کشور پولي فرستاده است. هر چه به دست آورده همه را خرج آقاي احمدي نژاد کرده است. حالا يا به نمايندگان مجلس هشتم داده تا از او حمايت کنند يا خرج هزينه هاي انتخاباتي برخي از نامزدها نموده، يا خرج هزينه انتخابات خود آقاي احمدي نژاد در جريان انتخابات سال88 کرده. نگفتم رحيمي بي گناه است بلکه گفته بودم آقاي رحيمي صرفا راننده اتومبيلي بوده که به بانک دستبرد زده است. پول هاي مسروقه جاي ديگري است.

بعد از 20 سال، همچنان گزيده شدن از يک سوراخ!

روزنامه شهروند در سرمقاله خود نوشت: حدود 20 سال پيش سوءاستفادهاي بانکي صورت گرفت که در مجموع مبلغ 123ميليارد تومان در بانک صادرات جابه جا شد. پرونده آن در روزنامه «سلام» پيگيري شد در نهايت دادگاه تشکيل و يک نفر اعدام و چند نفر حبس هاي طولاني مدت گرفتند. مسئوليت نظام بانکي اين بود که پس از آن سوءاستفاده کلان، راه هاي انجام چنين فسادي را مي بست، نه اينکه امروز اعلام شود، اينگونه حفره ها کماکان در دسترس کارکنان بانک است.

نويسنده شهروند با اشاره به نقش روزنامه سلام در افشاي آن تخلف نوشته اخيراً يکي از خانم هاي روزنامه نگار نوشته اي را منتشر کرد، که سير ماجراي پيگيري هاي اين همکار از فعاليت هاي مالي چند نماينده مجلس است که اينک رازشان برملا شده، اما او هيچگاه نتوانسته از قدرت رسانه اي و مطبوعاتي خود استفاده کند و مانع از ادامه فساد وي شود، در عين حال که همه اطلاعات و مدارک لازم را براي دفاع از اتهامات خود عليه آن نماينده را داشته است. اگر روزنامه ها در حد و اندازه يا موقعيتي بودند که بدون ترس از تبعات قضيه، اقدام به افشاي تخلفات نمايند، در اين صورت هيچگاه کار هيچ نماينده يا ساير افراد به اينجا نمي رسيد که با خيال آسوده به اقدامات خلاف خود ادامه دهند و در نهايت مواجه با محکوميت کيفري شوند.

دريافت مبالغ 90 ميليوني برخي اصولگرايان مجلس از رحيمي!

ايلنا: کمال الدين پيرموذن نماينده مردم اردبيل در مجلس با تاکيد بر روشن شدن ابعاد جديدي از پرونده دادن پول رحيمي به برخي نمايندگان تصريح کرد: طبق اطلاعاتي که از سوي يک منبع موثق در اختيار من قرار گرفته، برخي نمايندگان مجلس هشتم مبالغي بالغ بر 30 تا 90 ميليون تومان از محمدرضا رحيمي دريافت کردند که آنها شاه مهره هاي فساد انجام گرفته در مجلس اند. وي با تاکيد بر پيگيري اسامي 170 نماينده دريافت کننده پول از رحيمي افزود: اگرچه ما پيگير اسامي دريافت کنندگان مبالغ 5 ميليون، توماني از رحيمي هستيم اما با روشن شدن ابعاد جديدتر اين نابساماني، تمام تلاش خود را براي معرفي شاه مهره هاي اين مسئله معطوف خواهيم داشت.

بي قانوني؛ علم گريزي،

قانون گريزي

ايلنا: دکتر فرشاد مومني استاد دانشگاه: در مهرماه سال جاري گزارشي از سوي مرکز پژوهش هاي مجلس منتشر شده است که در آن نشان داده است بهايي که جامعه ما از طريق علم گريزي، قانون گريزي و برنامه گريزي در دوران 8 سال دولت احمدي نژاد پرداخته، چقدر است. اين گزارش عنوان مي کند که در اين دوران در مقايسه با دوران سيد محمد خاتمي که طبيعتا دوران ايده آلي نيز نبود، نظام ملي براي دستيابي به هر يک واحد توسعه ملي نسبت به دوره قبل 500 درصد دلار بيشتر هزينه کرده است. اين موضوع به اندازه کافي گويا است که در ايران حتي نعش برنامه ريزي هم از فقدان آن موثرتر است، بنابراين ما بايد به اين بلوغ فکري برسيم که مشکلات را در کانون اصلي خود شناسايي کرده و تلاش کنيم که آنها را برطرف کنيم.

نتيجه اولويت توزيع بر توليد؛ خط فقر 40 درصدي مردم!

آرمان: محمدحسين شريف زادگان، وزير رفاه دولت اصلاحات، در مقاله اي نوشت که با استناد به آمارهايي که در سال 1391 براي تعيين خط فقر محاسبه شده است، 33 مميز هشت درصد خانوارهاي شهري و حدود 40 درصد خانوارهاي روستايي زير خط فقر مطلق قرار دارند. وي سياست هاي اجرايي را در سال هاي حضور دولت پيشين توزيع فقر مي خواند و مي گويد آنها معتقد بودند بايد ابتدا درآمد توزيع شود و سپس رشد اقتصادي اتفاق بيفتد، از اين رو اجراي اين سياست را در دستور کار قرار دادند و در عمل نه رشد اقتصادي اتفاق افتاد و نه عدالت اجتماعي محقق شد.

روياي زدودن فقر و فساد

ايسنا: محسن رضايي دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در زمينه تخريب محيط زيست اعتراف مي کند که در ربع قرن گذشته بخش وسيعي از 500 ميليارد متر مکعب ذخاير آب سفره هاي زيرزميني کشور نابود شده است. رضايي ابراز تاسف کرد: «برخي از دشت هاي کشور مثل دشت قزوين نشست کرده و اين اتفاق به معناي اين است که ديگر نمي توان به شيوه سنتي کشاورزي کرد. در حالي که برداشت گندم در کشورهاي توسعه يافته 9 تا 10 تن در هکتار است اين عدد در ايران حدود 2 تن است.»

او همچنين به عقب افتادگي ايران در رقابت با کشورهاي همسايه پرداخت و خاطر نشان کرد با گذشت بيش از يک دهه از ابلاغ سند چشم انداز، موقعيت جمهوري اسلامي در قياس به ديگر کشورهاي منطقه اگر بدتر نشده باشد بهبود چشمگيري نيز نيافته است. وي همچنين گفت: طرح توسعه فرودگاه «امام خميني» تهران در حالي به حال خود رها شده که فرودگاه هاي دبي و ابوظبي سالي 38 ميليارد دلار درآمد دارند.

نواي گلوي «همايون شجريان» مي تواند سپر بلايمان باشد در مقابل آنچه از ناکجا آباد بر ما پرتاب مي شود

موسيقي ايرانيان: در پاسخ به اعتراضات جماعتي به کنسرت همايون شجريان در اصفهان مديرکل ارشاد اسلامي استان اصفهان بيانيه اي را منتشر کرد که در ادامه بخش هايي از آن را مي خوانيد: از دور بانگي شنيدند ، نفس زنان دويدند ، چيزي نديدند ، خجالت کشيدند. هميشه لازم نيست براي مديريت دنياي مدرن از سنت عبور کرد؛ بلکه گاه مي توان با بهره گيري از سنت، مدرن را مديريت کرد. نسل نوخاسته در فضاي وايبر، اندرويد، ماهواره ، گجت و اپليکيشن زندگي مي کند و بسياري از سنت ها و آيين هاي نسل پيش از خود را نديده و با آن غريبه است. تا جايي که گاه گذشته را در تعارض با خواسته ها و تمايلات امروز خود مي پندارد. اين، نه از خيره سريِ اين نسل بلکه از ضعف مديريت ما نسل پيشين است که زيبايي هاي سنت را در صندوقچه هاي چوبي مخفي کرده و هرگز اجازه نداديم فرزندانمان با آن آشنا شوند.

موسيقي سنتي، بومي و محلي ايران که، نه يک سر و گردن بلکه تمام قامت از موسيقي غربي بلندتر و راست قامت تر است با همين رفتارهاي بچه گانه ي ما به حاشيه رفته و جوانان و نوجوانان ما که مورد هجوم بي وقفه آهنگ و موسيقي غرب و غربي واقع شده اند نه پناه گاه سنتيِ موسيقاييِ مناسبي دارند و نه طاقت پرهيز از موسيقي بيگانه. امروز تنها راه مديريت ذائقه ي موسيقاييِ نسل نوخاسته ، بهره گيري از موسيقي بومي و محلي است، همان که سال هاي سال با آواز پيش کسوتان اين مرز و بوم تا بلنداي تاريخ ايران زمين قدکشيده . از لالايي مادران تا سنج و دهل عزاداران و از ني کسايي تا آواز تاج ، از ربناي شجريان تا ايران ايران رويگري، از ناقاره و کرناي حرم رضوي تا ترمپت و دمام تعزيه، همه و همه نشان از پشتوانه ي قوي و ساختاري استوار دارد.

نواي گلوي «همايون شجريان» يکي از قله هاي موسيقي سنتي معاصر به حساب مي آيد که با آن و نواهاي مشابه آن مي توان ذائقه نسل جوان و نوجوان را دوباره با سنت و گذشته خويش آشنا سازيم و سپر بلايمان باشد در مقابل آنچه از ناکجا آباد بر ما پرتاب مي شود. آنان که با اجراي موسيقي همايون شجريان موافق نيستند، يا سنت را نمي شناسند يا موج موسيقي مدرن را ، و يا از قدرت موسيقي سنتي در برابر موسيقي بيگانه بي خبرند.

کاش اين مدعيان در مقابل مداحي پاپِ ذاکر و ذاکرها صف مي کشيدند و از اينکه ذائقه ي بچه مذهبي هاي عاشق امام حسين (ع) آلوده به موسيقي پاپ شود مانع مي شدند. کاش اجازه نمي دادند ريتم شور عزاداري را به جاي تک ضرب پنجه پور و سه ضرب حاج صادق بگذارند. آنانکه اعتراض دارند يا قانون را نمي شناسند يا خود را بالاتر از قانون مي پندارند. ما معتقديم قانون در نظام مقدّس جمهوري اسلامي ايران برخاسته از شرع و منطبق بر احکام شرعي است و حتي اگر جايي هم کسي تشخيص متفاوت داشته باشد نمي بايست در مقابل قانون بايستد و با اردوکشي و يارگيري و تحريک چند جوان ترم اولي روي نيمکت بايستد تا قدّش بلند شود.

به خاطر 200 نسخه از يک کتاب، قيصريه را به آتش کشيده اند!

خبرگزاري کتاب ايران: حجت الاسلام دکتر محمدرضا زائري در برنامه « ديروز، امروز، فردا» شبکه سه سيما با انتقاد از وضعيت حاکم بر فرهنگ گفت: عده اي دراين کشور براي يک کتاب که حداکثر تيراژَش 1000 نسخه است و از آن هزار نسخه 500 نسخه عرضه شده از آن 500 نسخه 200 نسخه دست مخاطب رسيده، قيصريه را به آتش کشيده اند. مشکلات فرهنگي با آئين نامه و قانون قابل حل نيست اما مديران فرهنگي به جاي پرداختن به ريشه هاي مشکلات به ظواهر پرداخته اند. اين نويسنده و محقق آثار ديني افزود: کشور را فساد و ربا و رشوه گرفته، عده اي براي يک موسيقي با صداي زن کفن مي پوشند! شوراي عالي انقلاب فرهنگي افتخار مي کند که کتاب مهندسي فرهنگي را تدوين کرده اما اين کتاب به چه دردي مي خورد؟

پول گرفتن 170 نماينده اصولگرا از رحيمي، کاري عادي بوده است

پويش: حداد عادل نماينده مردم تهران در پاسخ به اينکه برخي نمايندگان معتقدند که اين پول مشروع بوده، و دريافت آن هيچ ايرادي ندارد،گفت: نمايندگان که خبر نداشتند اين پول از کجا آمده، بلکه آنها به عنوان کمک به هزينه هاي انتخاباتي خود اين مبلغ را گرفته اند و اين کاري است که در هر جناحي با نمايندگان موافق صورت مي گيرد. کمک جريانات سياسي براي پيروزي در انتخابات از نظر کمک انتخاباتي امري بوده که از روز اول انقلاب تا امروز رسم بوده و هيچ نماينده اي را نمي شود به دليل دريافت کمک انتخاباتي از يک جريان مورد سرزنش قرار داد.

دانشجو كفن پوش حال رسايي

را گرفت!

پويش: همايش «ريزش ها» پيرامون موضوع حصر به همت بسيج دانشجويي دانشگاه تهران و با سخنراني دو فعال سياسي گروه پايداري برگزار شد. در حين سخنراني حميد رسايي نماينده پايداري عليه اصلاح طلبان، معترضان سال 88، و تكرار ادعاهاي 5 ساله اخير؛ يك دانشجو با شال و پوشش سبز و كفن پوش با پلاکارد اعتراضي مقابل سكوي سخنرانان آمد. روي پلاكارد اين دانشجو به موضوع حکم محروميت 5 ساله رسايي از خدمات دولتي اشاره شده و آن را مصداق «ريزش» عنوان کرده بود كه در واكنش به آن رسايي سعي به توجيه حكم محروميتش پرداخت و بلافاصله به «فتنه» پرداخت. گفتني اينکه حميد رسايي به خاطر تخلفات اداري- مالي در زمان رياست اداره ارشاد قم به 5 سال محروميت از خدمات دولتي محکوم شده است.

دلايل عدم کفايت احمدي نژاد بيشتر از بني صدر بود

خبرگزاري آنا: مرتضي الويري، فعال و زنداني سياسي در دوران پهلوي، نماينده دوره هاي اول و سوم مجلس شوراي اسلامي گفت: «دلايل عدم کفايت احمدي نژاد به مراتب بيشتر از عدم کفايت بني صدر بود، ولي متأسفانه مجلس در مقابل اين تخلفات آشکار و قرباني شدن منافع ملي سکوت کرد و هيچ کاري انجام نداد.» الويري درباره آرايش سياسي کشور معتقد است: «مرزبندي اصولگرا و اصلاح طلب به آن شکلي که در گذشته وجود داشت، به هيچ وجه ديگر نيست و وجود ندارد.» الويري که در انتخابات رياست جمهوري سال 1388، نماينده مهدي کروبي بوده است، ابراز مي کند که در باره حوادث آن سال، حرف هاي ناگفته ي بسياري دارد که فعلا مصلحت نمي داند آنها را بيان کند و اگر شرايط مساعد شود، شايد آنها را بازگو کرد.

توصيه احمدي نژاد به اعضاي شوراي عالي انقلاب فرهنگي: برويد در کوچه ها بگرديد امام زمان را پيدا کنيد!

روزنامه جمهوري اسلامي: حجت الاسلام دکتر احمد احمدي، عضو «شوراي عالي انقلاب فرهنگي» در پاسخ به سوالي مبني بر اينکه گروهي از مسوولان رده بالاي جمهوري اسلامي معتقد بودند «بايد گناه کرد تا امام زمان زودتر ظهور کند» گفته: «من را عصباني نکنيد. خاطرات تلخ گذشته را به ياد من نياوريد. اينها بلايي بودند که به جان اين انقلاب و کشور افتادند. آدم بيسواد، عوام، مدعي از اين حرف ها مي زند. بعضي ها مي خواستند همين آدم را بعد از نواب اربعه، به عنوان نايب پنجمي معرفي کنند. اين آقاي احمدي نژاد در آخرين جلسه هاي دوره دوم رياست جمهوري اش در جلسه شوراي عالي انقلاب فرهنگي که دو ساعت، دو ساعت و نيم بيشتر نبود و ما بايد به مسائل مهم فرهنگي کشور مي پرداختيم به ما مي گفت برويد در کوچه ها بگرديد و امام زمان را پيدا کنيد.» آقاي احمدي با بيان اينکه نمي داند اين حرف ها جايي ضبط شده يا نه، اضافه کرده: «آخرين جلسه اش اين بود. به ما مي گفت زيارت جامعه کبيره را بياوريد در شورا، روي جمله به جمله اش بحث بکنيم. بگذريم ديگر… مرا خسته نکنيد.»

شما فکر مي کنيد مملکت را وزارتخانه حفظ مي کند؟! اين جمکران است که کشور را حفظ مي کند!

پويش: زهرا شجاعي مشاور امور زنان دولت خاتمي در مصاحبه با مجله انديشه پويا در مورد جلسات کابينه ي احمدي نژاد گفت : «آقاي مشايي طرحي آورد با عنوان ميثاق با امام زمان ، بيعت با رهبري و يک ميليارد تومان براي شربت و شيريني در جمکران درخواست هزينه کرد. آقاي رحمتي وزير راه هم در آن جلسه پيشنهاد خوبي دادند گفتند که شربت و شيريني دولتي نيست و مي توانيد جاي آن 500 ميليون ديگر روي بودجه بگذاريد تا من جاده قم- جمکران را درست کنم تا مردم در مسير زيارت آسيب نبينند. اقاي احمدي نژاد ناراحت شد ، صدايش بالا رفت که دولت عوض شده و شما فکر مي کنيد مملکت را وزارتخانه حفظ مي کند. گفت: جمکران است که کشور را حفظ مي کند.»

 

 

 

رحيمي، مريلين مونرو و وحشت در اوين

قانون: آيدين سيارسريع: مي گويند يک مرد کريه منظر بعد از مرگش با خانم مريلين مونرو همنشين مي شود. با شور و شعف مي گويد: خدايا اين پاداش کدام کار خوب من در دنياست؟ ندا مي رسد که ساکت باش مردک! اين پاداش تو نيست، تو الان کيفر اين بنده خدا به حساب مي آيي. در همين راستا خبر رسيد که محمدرضا رحيمي به دانشگاهِ … عذرخواهي مي کنم زندان اوين منتقل شد که به نظر مي رسد بيشتر از آن که با هدف کيفر معاون اول بهار اعمال شده باشد جهت سخت تر کردن شرايط زندان براي ساير زندانيان به کار رفته است. از داخل زندان اوين خبر مي رسد که رعب و وحشت بر زندانيان مستولي شده و جمعي از محبوسين خواستار توقف هر چه سريعتر کمپين محاکمه احمدي نژاد شده اند.

 

تماشاي اخبار با

تلويزيون هاي هوشمند

قانون: امير وفايي به خبري اشاره کرده درباره توليد تلويزيون هاي هوشمند که احوالات بينندگان را هم ضبط و ثبت مي کند و نوشته کنار آمدن با تلويزيون هاي هوشمند فقط کمي تمرکز و تمرين مي خواهد. مثلا فرض کنيد نشسته ايد و داريد با همسرتان اخبار 20:30 را نگاه مي کنيد که آقا خبر مي دهد آخ جوووون، خانوم بدو بيا 20:30 داره شروع ميشه. خدا کنه يازرلو اون کت قهوه ايه رو پوشيده باشه. / زن: اومدم اومدم… ايول… الان دروغ هاي همه جهان برملا ميشه.

گوينده: مردم خوزستان همچنان با گرد و غبار دست و پنجه نرم مي کنند. / مرد: اي مرگ بر آمريکا. مي دوني که خانوم، از وقتي آمريکا اومد توي خاورميانه، باد ول داد زير صحراهاي عراق، که خاک بياد تو ايران. / زن: مرگ بر انگليس. مرگ بر نروژ.

زن روي کاغذ مي نويسد ميشه کانال رو عوض کنيم؟ مرد با بالا انداختن ابرو و گاز گرفتن لبش مخالفت مي کند. تيزر راجع به جنايت هاي طاغوته. (تصويري از هويدا پخش مي شود.) / مرد: اي خائن وطن فروش. (هنوز حرف مرد تمام نشده که بلافاصله تصويري از يکي از مسئولان دولتي پخش مي شود.) / مرد: من اون قبلي رو گفتما. به جان مادرم منظورم هويدا بود.

زن: گند زدي رفت. ديگه نميشه کاريش کرد. (زنگ خانه را مي زنند و تصوير سه مرد صد کيلوگرمي روي آيفون نقش مي بندد.)

 

نامه دانشگاه ايرانيان به دانشگاه ماساچوست

قانون: سعيد هوشيار: دانشگاه ماساچوست آمريکا در اطلاعيه اعلام کرده که ديگر دانشجويان ايراني را ثبت نام نمي کند و اين حرکت در راستاي تحريم هاي بين المللي عليه ايران است. دانشگاه بين المللي ايرانيان نيز در اطلاعيه اي که در ادامه مي خوانيد جواب دندان شکني به مسئولين اين دانشگاه داد.

طنزنويس نامه دانشگاه ايرانيان را چنين گمان برده است:خدمت دانشگاه ماساچوست. با سلام و احترام.

چند روز پيش با خبر شديم که دانشگاهي معلوم الحال با عنوان ماساچوست که از نامش پيداست دانشگاهي بدون بنيه علمي است در راستاي تحريم ايران، از دانشجويان ايراني ثبت نام نمي کند! ما مسئولان دانشگاه ايرانيان لازم مي دانيم که پاسخي عاجل و دندان شکن به شما و دانشگاه دوزاري تان بدهيم و آن اين است که ما هم از دانشجويان آمريکايي ثبت نام نمي کنيم تا آب را همانجايي بريزيد که مي سوزد.

نوشته شده توسط : رسول بخشعلی