انتصاب یک مدیر زن؛ نخستین انتخاب دولت پزشکیان در نیشابور
انتصاب یک مدیر زن؛ نخستین انتخاب دولت پزشکیان در نیشابور
سکان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، که در دو سال اخیر شاهد جابه¬جایی سه رئیس بوده، روز ۶ آبان ماه به دکتر غزاله دوست¬پرست سپرده شد تا در نخستین انتصاب دولت چهاردهم، نیشابور هم شاهد انتصاب یک زن در مدیریت¬های دولتی باشد. اگر چه هنوز برای دکتر دوست¬پرست، آیین معارفه رسمی برگزار نشده، اما وی روز ششم آبان، با حضور نمایندگان فعالان اجتماعی، نماینده ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی، تنی چند از مدیران پیشین و کنونی این مجموعه و جمعی از خیرین و معتمدین شهرستان، کارش را آغاز کرد.

دکتر غزاله دوست‌ پرست اداره دانشگاه علوم پزشکی را به دست گرفت

 

سو تیتر دکتر ظفرقندی (وزیر بهداشت) تمایل داشتند یک خانم سکان مسئولیت را بر عهده بگیرد

متن گزارش یا خبر در صفحه بعد بیاید.

سکان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، که در دو سال اخیر شاهد جابه¬جایی سه رئیس بوده، روز ۶ آبان ماه به دکتر غزاله دوست پرست سپرده شد تا در نخستین انتصاب دولت چهاردهم، نیشابور هم شاهد انتصاب یک زن در مدیریت¬های دولتی باشد.

اگر چه هنوز برای دکتر دوست پرست، آیین معارفه رسمی برگزار نشده، اما وی روز  ششم آبان، با حضور نمایندگان فعالان اجتماعی، نماینده ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی، تنی چند از مدیران پیشین و کنونی این مجموعه و جمعی از خیرین و معتمدین شهرستان، کارش را آغاز کرد.

تمایل وزیر بهداشت به سپردن سکان علوم پزشکی به یک خانم

غرویان، مسئول ستاد انتخاباتی پزشکیان در نیشابور با قدردانی از زحمات محمدرضا مجدی رئیس پیشین دانشگاه و با تاکید بر ضرورت تسریع در پیشبرد پروژه بیمارستان سوم گفت: دکتر ظفرقندی (وزیر بهداشت) تمایل داشتند یک خانم سکان مسئولیت را بر عهده بگیرد.

انتظار مردم تغییر با تغییر دولت، تغییر رویکردها و سیاست‌هاست

در این آیین غیررسمی، مدیرمسئول «خیام¬نامه» به عنوان عضو مجمع خیرین سلامت شهرستان و پس از قدردانی از زحمات محمدرضا مجدی خاطرنشان کرد: مردمی که در شرایط خاص انتخابات اخیر ریاست‌جمهوری پای کار آمدند، انتظار دارند بعد از تغییر دولت، رویکردها و سیاست‌ها هم تغییر کند. رضا مهرداد با اشاره به شعار وفاق ملی تصریح کرد: وفاق در کشور یک حلقه مفقوده است و برای آبادانی نیشابور هم نیازمند وفاق و استفاده از تمام ظرفیت‌ها هستیم.

وی با اشاره به کمبود جدی تخت بیمارستانی در شهرستان اظهار کرد: تغییر این وضعیت تنها با خرد جمعی و تیمی و مشارکت خیرین امکان‌پذیر است. مهرداد همچنین اذعان کرد: علوم پزشکی حوزه‌ای است که با گفتار درمانی و سیاسی بازی نمی‌توان در آن نقش مثبت ایفا کرد و تنها با کار و تلاش جدی می توان عقب ماندگی‌ها را جبران کرد.

رضا مهرداد در انتها گفت: ای کاش آقای مجدی زمانی که مسئولیت را پذیرفتند وضع موجود را ترسیم کرده و می‌گفتند در چه شرایطی این کشتی به گل نشسته را تحویل گرفته¬اند و حالا پس از ماه ها تلاش در چه وضعیتی دارند دانشگاه را تحویل می‌دهند، تا زحمات¬شان نمود پیدا کند.

دعواهای بچه¬گانه علت عقب ماندگی نیشابور

مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی نیشابور هم در نخستین روز کاری دکتر دوست پرست با بیان این که همه می‌دانیم نیشابور در جایگاه واقعی خودش نیست، افزود: عقب‌ماندگی‌های نیشابور تک علتی نیست. از دلایل عقب ماندگی نیشابور این است که در کنار مرکز استان قرار گرفته و  در مقاطعی هم دعواهای بچه‌گانه‌ای که مسئولین تاثیرگذار شهرستان داشته¬اند، مانع بوده است.

قربانی در ادامه ضمن تاکید بر پرهیز از سیاه¬نمایی، گفت: گاهی اگر یک مدیر بخواهد کاری بکند حاشیه¬ها آن قدر دست و پایش را می‌بندد که از کار تخصصی خودش دور می‌ماند. وی با اشاره به شرایط بحرانی شروع مسئولیت توسط مجدی تصریح کرد: دکتر مجدی تا آمدند مسئولیت را بگیرند؛ حادثه بالگرد رخ داد و در ادامه هم به انتخابات ریاست جمهوری و تحولات دولت رسیدیم.

هدف من رفع عقب ماندگی‌ها و تنش‌ها بود

محمدرضا مجدی در این جلسه گفت: من دو دوره توفیق خدمت در نیشابور را داشتم و زمانی که به نیشابور آمدم با کمبودها و تنش‌های موجود در نیشابور مواجه شدم. من دو هدف را برای خودم سرمشق کردم، نخست رفع عقب افتادگی‌ها و دوم رفع تنش‌های موجود. مجدی اضافه کرد: هنوز تازه گرم کار شده بودیم که شهادت رئیس جمهور شهید پیش آمد و ما در یک شرایط ویژه قرار گرفتیم و عملاً عزل و نصب‌ها متوقف شد و باید به گونه‌ای کار می‌کردیم تا شرایط را آرام نگاه داریم.

پیمانکار جنب و جوش کافی برای اتمام بیمارستان سوم نداشت

دکتر مجدی با اشاره اخذ به اعتبار ۱۰۵ میلیاردی از محل اعتبارات نفت اظهار کرد: حدود ۴۵ روز قبل این مبلغ نهایی شد و به مرور واصل می شود و ۵۰ میلیارد تومان هم از محل بودجه متوازن تامین شده که ۴۵ میلیارد آن را تحویل گرفته و به مطالبات پیمانکار تخصیص داده¬ایم.

مجدی تصریح کرد: متاسفانه پیمانکار بیمارستان سوم جنب و جوش کافی برای کار نداشت؛ خلع ید از پیمانکار هم کار را طولانی تر می کرد، بنا بر این ضمن پرداخت مطالبات، تذکر داده ایم که می‌خواهیم پروژه تمام شود؛ ما برای بیمارستان هیچ کوتاهی نکردیم.

مجدی در خصوص زمین‌های پردیس دانشگاه اظهار کرد: ۳۰ هکتار به پردیس اختصاص داده¬اند که ۱۰ هکتار آن در مسیر سیل واقع شده! این موضوع را دنبال کردیم و با وجود کارشکنی ها، نهایتا روز ۱۵ مهر ماه در جلسه شورای مسکن مصوب شد که این عرصه به ۱۰۳ هکتار افزایش یابد تا برای توسعه و اجرای پروژه‌ها از نظر فضا مشکلی نداشته باشیم.

در نیشابور رشته پزشکی را داریم اما زیرساختش را نه!

رییس جدید علوم پزشکی نیشابور هم در انتهای جلسه پس از تقدیر از همراهی حاضرین در شروع کارش، با تشکر از اعتماد دکتر مجدی به وی و انتصابش در ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ به عنوان رئیس دانشکده پزشکی، افزود: ما در نیشابور رشته پزشکی را داریم اما متاسفانه زیرساخت کافی مهیا نشده است.

دکتر غزاله دوست پرست در ادامه تاکید کرد: کمبودهای سخت‌افزاری و فیزیکی شاید قابل چشم پوشی باشد و بتوان جایگزینی برای آن مهیا کرد اما در بحث نرم‌افزاری چنین نیست. ما برای جذب هیئت علمی نیاز به فراخوان داریم و نمی‌شود دست یک نفر را گرفت و عضو هیئت علمی کرد. وی ادامه داد: با رایزنی‌هایی که انجام دادیم و پشتیبانی‌های دکتر مجدی و علی¬رغم کوتاهی‌هایی که در معاونت‌های مختلف صورت گرفت، توانستیم در دانشکده پزشکی تیم خوبی را گرد هم آوریم، و اعضای هیئت علمی ۹ نفره بالینی امروز به ۲۵ نفر رسیده است.

وی تصریح کرد: با تاسیس رشته پزشکی اتفاقی فوری رخ نمی دهد؛ تا زمانی که دانش¬آموخته¬ی ما به مقطع انترنی و ارایه خدمت برسد و کیفیت خدمات اورژانس را بالا ببرد نیز تا رسیدن به رشته‌های جدید، مسیری بسیار طولانی و دشوار داریم اما با عنایت خداوند و همکاری تمام نیروهای سطح شهرستان می‌توان کار را به انجام رساند. وی اظهار امیدواری کرد که فضای یگانگی و یکپارچگی جایگزین افتراق و اختلاف شود.

دکتر دوست پرست در انتهای نشست، یک جلد قرآن را که به گفته او یادگار سفر حجّش بوده، تقدیم دکتر مجدی کرد و برای وی آرزوی موفقیت و پیروزی نمود.

  • نویسنده : مسعود میرادی
  • منبع خبر : خیام‌نامه