تیتر	 ۵مدال؛ سوغات ورزشکاران جانباز و توان‌یاب نیشابوری
تیتر	 ۵مدال؛ سوغات ورزشکاران جانباز و توان‌یاب نیشابوری
با درخشش تیم پارادو میدانی جانبازان و توانیابان نیشابوری برگ زرینی بر افتخارات این رشته در نیشابور بزرگ افزوده شد. در پی مسابقات کشوری که از ۲۲ تا ۲۷ مهر ۱۴۰۳ در فدراسیون ورزشی جانبازان و توان¬یابان برگزار شد؛ و کسب 5 مدال رنگارنگ برای خراسان رضوی توسط نیشابوری¬ها، روز شنبه ۲۸ مهر ماه مراسمی در استقبال از این قهرمانان در محل مجموعه ورزشی فجر برگزار شد. آیین تقدیر از قهرمانان معلول همشهری با حضور علی صدر رئیس اداره بهزیستی نیشابور، محمد ابراهیم امینی رئیس اداره ورزش و جوانان، محمدرضا بهزیون رییس هیئت ورزش‌های جانبازان و توان‌یابان نیشابور به همراه جمعی از خیرین و علاقمندان به ورزش و تنی چند از اصحاب رسانه حضور داشتند.

متن گزارش یا خبر در صفحه بعد بیاید.

با درخشش تیم پارادو میدانی جانبازان و توانیابان نیشابوری برگ زرینی بر افتخارات این رشته در نیشابور بزرگ افزوده شد.

در پی مسابقات کشوری که از ۲۲ تا ۲۷ مهر ۱۴۰۳ در فدراسیون ورزشی جانبازان و توان¬یابان برگزار شد؛ و کسب ۵ مدال رنگارنگ برای خراسان رضوی توسط نیشابوری¬ها، روز شنبه ۲۸ مهر ماه مراسمی در استقبال از این قهرمانان در محل مجموعه ورزشی فجر برگزار شد.

آیین تقدیر از قهرمانان معلول همشهری با حضور علی صدر رئیس اداره بهزیستی نیشابور،  محمد ابراهیم امینی رئیس اداره ورزش و جوانان، محمدرضا بهزیون رییس هیئت ورزش‌های جانبازان و توان‌یابان نیشابور به همراه جمعی از خیرین و علاقمندان به ورزش و تنی چند از اصحاب رسانه حضور داشتند.

از ۶ مدال تیم استان ۵ مدال را فرزندان نیشابور صید کردند

تیم خراسان رضوی به مربیگری محبوبه محمدی از نیشابور توانست در این مسابقات به ۶ مدال دست پیدا کند و نقطه قابل تامل این که از این ۶ مدال ۵ مدال را فرزندان نیشابوری برای استان خراسان رضوی به ارمغان آوردند. در این مسابقات مجتبی حشمتی و زینب سلیمانی توانستند در رشته‌های پرتاب دیسک با کسب مدال طلا بر سکوی قهرمانی بایستند. در ادامه نسرین کلاهدرازی و مونا عمارلو به ترتیب در رشته‌های دو ۴۰۰ متر و مچ اندازی توانستند مدال نقره را کسب کنند و همچنین کوثر سادات حسینی دیگر ورزشکار نیشابوری نیز توانست در رشته پرتاب نیزه به مدال برنز دست پیدا کند.

۹۰ درصد ظرفیت پارا-دو و میدانی استان در تسخیر نیشابور

در شروع مراسم محمدرضا بهزیون پس از خیرمقدم و تشکر به خاطر استقبال از ورزشکاران نیشابوری اظهار کرد: سال قبل را با برگزاری بزرگترین المپیاد ورزشی استان خراسان با حضور ۳۰۰ شرکت کننده که در ۲۰ سال گذشته در این استان بی‌سابقه بود، پشت سر گذاشتیم.

وی در ادامه افزود: از سال گذشته چندین قهرمان اعزامی در رشته‌های مختلف داشته‌ایم. بهزیون ادامه داد: ما همیشه تیم مشهد را با استان یکی می‌دانیم اما به جرات می‌توانم ادعا کنم هیئت جانبازان و توان-یابان نیشابور یک سر و گردن از هیئت شهرستان مشهد به عنوان بزرگترین هیئت بالاتر است.

بهزیون افزود: در این مسابقات جمعاً ۷۰ نفر پس از دو تا سه دوره مسابقات که به منظور استعدادیابی بود اعزام شدند. ولی در مسابقات کشوری و انتخابی تیم ملی برای مسابقات تاشکند، از مجموع ۷ نفر تیم استان ۵ نفر از ورزشکاران نیشابور در تیم قرار گرفتند که سه نفر از این پنج نفر برای تیم ملی، که عازم  مسابقات تاشکند خواهد شد انتخاب شده‌اند. وی افزود: نیشابور ۹۰ درصد ظرفیت ورزشی پارادو میدانی استان را به خود اختصاص داده است.

۵۰۰ ورزشکار در هیئت جانبازان و توان‌یابان نیشابور

رئیس اداره بهزیستی نیشابور هم در این مراسم با تشکر از تمام ورزشکاران و خانواده‌های این عزیزان که از تاثیرگذارترین عاملان قهرمانی این ورزشکاران هستند، افزود: حدود ۵۰۰ ورزشکار در حوزه توان یابان در شهرستان مشغول ورزش هستند.

علی صدر با اشاره به سخن استاد ندوشن مبنی بر اینکه نیشابور فشرده‌ای از ایران بزرگ است اظهار کرد: در طول خدمتم در نیشابور این پویایی و رو به رشد بودن شهرستان را به وضوح می‌بینم. صدر اضافه کرد: نیشابور یک شهر تمدنی و شهره آفاق است و اگر چه چندین بار به دست اقوام مهاجم با خاک یکسان شده اما نامش همواره به نیکی درخشیده و هر بار ققنوس¬وار سر از خاک بیرون آورده است. شاهد مثال پایداری نیشابور همین ورزشکاران حاضر و چهره‌های بزرگ فرهنگی و هنری هستند.

وی در انتها از مسئولین و خیرین درخواست کرد تا نگاه ویژه‌ای به ورزش معلولین داشته باشند.

صدر ادامه داد: ما در ورزش معلولین با توجه به استعدادهای زیاد جای کار فراوان داریم و جا دارد بیشتر از این بدرخشیم.

از ۲۵۰۰ ورزشکار سازمان یافته در نیشابور تنها ۱ نفر به تیم ملی راه پیدا کرد

رئیس اداره ورزش و جوانان نیشابور پس از تبریک و خیر مقدم به ورزشکاران و خانواده‌های ایشان گفت: ما در نیشابور ۴۲ هیئت ورزشی داریم که یکی از آنها که بسیار پررونق است فوتبال می‌باشد و در حال حاضر ۲۵۰۰ ورزشکار سازمان یافته با کارت بیمه در نیشابور داریم.

محمد ابراهیم امینی ادامه داد: از این ۲۵۰۰ نفر که هیچ گونه معلولیت جسمی هم ندارند تنها یک نفر به تیم ملی راه پیدا کرده، اما از هیئت جانبازان که حداکثر ۵۰۰ نفر هستند تعداد چشمگیری به تیم ملی راه پیدا کردند.

وی تصریح کرد: به جرات ‌توانم زیباترین صفت‌ها را از جمله قهرمان بودن و پهلوان بودن را برازنده این عزیزان بدانم که این گونه با تمام کمبودها قهرمانی را برای نیشابور به ارمغان آوردند.

امینی با بیان این که «اگر بخواهم برای این هیئت اسمی بگذارم، نامش را «هیئت جانبازان و امیددهندگان» خواهم گذاشت»، اظهار کرد: این ورزشکاران امیدی را در دل جوانان زنده می‌کنند و به آنها این باور را می‌دهند که تو هم می‌توانی قهرمان شوی.

  • نویسنده : نام نویسنده مسعود میرادی
  • منبع خبر : خیام‌نامه