به «حذف انسان‌های شایسته با بهانه‌های واهی» و  «میدان دادن به میان‌مایگان» پایان دهید
به «حذف انسان‌های شایسته با بهانه‌های واهی» و  «میدان دادن به میان‌مایگان» پایان دهید

مدیر مسئول خیام‌نامه در دیدار فعالان سیاسی و اجتماعی خراسان رضوی با دکتر پزشکیان، ضمن طرح برخی از دغدغه‌ها ‌‌و مطالبات مردم شهرستان‌های نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان‌جلگه خطاب به رییس جمهور اظهار داشت: راهبرد «دولت وفاق»، ضرورت ایران امروز و مناسب ترین راه برای عبور از این وضعیت است، اما «بشرطها و شروطها» و […]

مدیر مسئول خیام‌نامه در دیدار فعالان سیاسی و اجتماعی خراسان رضوی با دکتر پزشکیان، ضمن طرح برخی از دغدغه‌ها ‌‌و مطالبات مردم شهرستان‌های نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان‌جلگه خطاب به رییس جمهور اظهار داشت: راهبرد «دولت وفاق»، ضرورت ایران امروز و مناسب ترین راه برای عبور از این وضعیت است، اما «بشرطها و شروطها» و مهم‌ترین شرط آن پایان دادن به حصر و حذف انسان‌های شایسته از چرخه‌ی مسئولیت‌ها به بهانه های واهی و برچسب‌های سیاسی و با انگیزه میدان دادن به میان مایگان و حفظ سیکل بسته و معیوب تصدی مناصب و مدیریت در میان آنانی است که خودشان را خودی‌تر از دیگر فرزندان ایران و خراسان می دانند.

در پی سفر مسعود پزشکیان به خراسان رضوی، جمعی از فعالان اقتصادی و سیاسی در دو شیفت صبح و بعد از ظهر با رییس جمهور دیدار کردند.

در دیدار اعضای ستادهای انتخاباتی خراسان رضوی و جمعی از فعالان سیاسی استان  که از ساعت ۱۵:۳۰ تا ۱۷ سه شنبه ۱۲ شهریورماه در سالن اجتماعات استانداری خراسان رضوی برگزار شد، ابتدا چند تن از شرکت کنندگان در جلسه به بیان دغدغه های ملی و مطالبات محلی خود پرداختند. سپس رئیس جمهور نیز در خصوص شرایط کشور سخنانی ایراد کرد.

رضا مهرداد مدیرمسئول «خیام نامه» که به عنوان عضو فعال ستاد انتخاباتی دکتر پزشکیان در این دیدار حضور داشت، سخنانی ایراد کرد. با توجه به محدودیت های حفاظتی تهیه صوت و تصویر توسط خبرنگاران محلی امکان پذیر نبود، از این رو متن سخنان رضا مهرداد برای اطلاع شهروندان علاقه مند نیشابور بزرگ تقدیم می گردد:

رضا مهرداد:

آفرین جان آفرین پاک را

آنکه جان بخشید و ایمان خاک را

مقدم  جناب پزشکیان و هیئت معظم همراه را به سرزمین خراسان، همان جا که ایرج میرزا در وصف آن گفته:

«برادرجان خراسان است اینجا

سخن گفتن نه آسان است اینجا» ؛

گرامی می دارم.

در ابتدا  لازم می دانم  سلام و ارادت  اعضای ستادهای انتخاباتی نیشابور بزرگ و جمع کثیر رای دهندگان نیشابوری به حضرت عالی را خدمت رییس جمهوری که تا امروز  کم مثال، متفاوت، سالم، راستگو ، سیاست ورز ، پایمرد و متعهد  به عهد و پیمان بوده است اعلام  و  ابلاغ نمایم.

جناب رییس  جمهور!

فخر ادب ایران جناب شفیعی کدکنی، نیشابور را «فشرده ی ایران بزرگ» می‌داند. من هم از همین جمله ایشان نهایت بهره را برای بیان همه ی کاستی‌ها، دردها و رنج های نیشابوریان می‌برم و خدمت شما عرض می نمایم :

نیشابور علی رغم این که قطب دوم جمعیتی،  گردشگری، صنعتی، کشاورزی و دامپروری استان است و ۱۵ درصد مالیات استان را می پردازد،، چون ایران رنجور است که عجالتا  به چند مورد آن اشاره می نمایم:

۱- شاه بیت این رنجوری «مدیریت ناشایستگانی است که به عظمت فرهنگی، اقتصادی و سیاسی این  مُلک باور ندارند.» مدیران خراسان و نیشابور باید در تراز ملی باشند. بدیهی است انتصاب استاندار و فرمانداران شایسته و همسو  در دوره ی کوتاهِ چهار ساله می تواند بسیار موثر باشد.

۲- «فوق بحرانی بودن وضعیت دشت نیشابور» به سبب برداشت بی رویه و بی حاصل آب های زیر زمینی؛ در این دشت فوق بحرانی اکنون بیش از ۲۵۰۰ حلقه چاه عمیق با مجوز و ۲۰۰۰ حلقه  چاه عمیق و نیمه عمیق بی مجوز  فعال هستند و حیات زمین را می مکند.

۳- بی توجهی  به ظرفیت بی مانند گردشگری میراثی، فرهنگی، مذهبی، اکو توریسم؛ تا آنجا که علی رغم وجود محوطه تاریخی شهر کهن به عنوان بزرگ ترین محوطه تاریخی  خاورمیانه و مزین شدن موزه های معروف جهان و ایران به آثار باستانی متعلق به نیشابور ، این شهر هنوز موزه ندارد و سایه مشهد بر آن سنگینی می کند.  البته از حق نگذریم از سال ۱۳۸۵ تابلو منطقه ی نمونه ی گردشگری شرق ایران بر پیشانی نیشابور نقش بسته است. با عنایت به ظرفیت های  بحث کمبود آب به نظر می رسد محوریت  صنعت توریسم بهترین راه حل برای رشد و رونق و توسعه ی پایدار  نیشابور باشد.

۴- عدم استفاده بهینه و هدفمند  از ظرفیت بزرگ ترین معدن فیروزه طبیعی جهان و عدم تکمیل چرخه ی برداشت و فراوری آن از طریق

ایجاد شهرک تخصصی فیروزه تراشی.

۵- در خصوص حل معضلات اقتصادی به عنوان یک مطالبه ی ملی پیشنهاد  می شود از ظرفیت قانون « تاسیس شرکت های توسعه و عمران شهری » مصوب ۱۳۸۹ با به روز رسانی این قانون استفاده شود .

در پایان  ضمن سپاس از برگزارکنندگان این جلسه و توجه حضرت‌عالی و هییت همراه، لازم می دانم عرض کنم:

جناب پزشکیان برای رییس جمهور شدن شما خیل عظیمی از فرزندان ایران با خون دل تلاش کردند و بدون توسل به امدادهای شبه غیبی ، ۱۷ میلیون رای خالص  و پاک را تقدیم کردند.

راهبرد «دولت وفاق» ضرورتی برای ایران امروز و مناسب ترین راه برای عبور از این وضعیت است، اما «بشرط‌ها و شروطها» و

مهمترین شرط آن پایان دادن به حصر و حذف انسان های شایسته از چرخه‌ی مسئولیت ها به بهانه های واهی و برچسب های سیاسی و با انگیزه میدان دادن به میان مایگان و حفظ سیکل بسته و معیوب تصدی مناصب و مدیریت در میان آنانی است که خودشان را خودی تر از دیگر فرزندان ایران و خراسان می دانند و  سپردن پرچم دولت وفاق به دست مدیرانی که:

۱- به هویت رنگارنگ و متنوع  ایران و لزوم اتخاذ راهکارهای مناسب برای هم افزایی باور داشته باشند

۲- عملا پرچم ایران را به عنوان نماد وحدت و هویت به رسمیت بشناسند و به دوش بکشند و خاک آن را سرمه چشم کنند.

  • منبع خبر : خیام نامه