کلیدی ترین نکته این است که به یاد داشته باشیم تصادف یک تقدیر یا سرنوشت نیست، بلکه یک حادثه ناشی از بی احتیاطی انسان یا عوامل دیگر می باشد؛ عواملی که توسط انسان قابل مدیریت است. قبل از مسافرت خودرو خود را بررسی فنی کنید. آب، روغن موتور، روغن ترمز ، میزان فشار باد […]
- کلیدی ترین نکته این است که به یاد داشته باشیم تصادف یک تقدیر یا سرنوشت نیست، بلکه یک حادثه ناشی از بی احتیاطی انسان یا عوامل دیگر می باشد؛ عواملی که توسط انسان قابل مدیریت است.
- قبل از مسافرت خودرو خود را بررسی فنی کنید. آب، روغن موتور، روغن ترمز ، میزان فشار باد و آج لاستیک ها و چراغ ها مهمترین مواری هستند که باید کنترل شوند.
- قبل از شروع حرکت کمربند ایمنی خود را ببندید. به سایر سرنشینان (جلو و عقب) هم یادآور شوید که باید کمربند خود را ببندند.
- با سرعت مطمئنه حرکت کنید، نه سرعت مجاز. سرعت مطمئنه بسته به شرایط موجود راه قابل تشخیص و همیشه سرعتی کمتر از سرعت مجاز است. همچنین حداقل سرعت را نیز رعایت کنید.
- در هنگام رانندگی موبایل خود را در جایی قرار دهید تا هنگام زنگ خوردن حواس شما پرت نشود. تاکید موکد می شود که در هنگام رانندگی از تلفن همراه استفاده نکنید. همچنین از خوردن و آشامیدن بپرهیزید.
- اگر در آزادراه(FreeWay) حرکت می کنید به هیچ وجه در حاشیه راه توقف نکنید مگر در شرایط اضطراری. همچنین تحت هر شرایطی در آزادراه دنده عقب حرکت نکنید.
- به محض اینکه احساس خواب به شما دست داد سریعا در حاشیه امن راه (ترجیحا پایانه های رفاهی یا پارکینگ های امن) توقف کرده و به استراحت بپردازید.
- بیشتر تصادفات در مبادی ورودی و خروجی شهرها رخ می دهد؛ در این نقاط احتیاط بیشتری لازم است.
- در مسیرهای با ترافیک سنگین صبور باشید و نظم ترافیکی را با حرکت بین خطوط و پرهیز از بوق زدن رعایت کنید.
- اگر قصد سفر به نقاط سردسیر دارید، زنجیرچرخ، پتو و لباس گرم به همراه داشته باشید.
- به تابلوهای ترافیکی توجه ویژه داشته باشید. با پلیس راهور و راهداران همکاری کنید و در صورت لزوم از آنها کمک بخواهید.
- ده ها آرزوی کوچک و بزرگ داریم؛ دیگرانی ما را دوست دارند و چشم به راه مان هستند؛ همه آنها را با یک بی احتیاطی یا خودخواهی نابود نکنیم.
ایمن برانیم.
دایره «آموزش و فرهنگ ترافیک» پلیس راهنمایی و رانندگی
فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان نیشابور