با حضور معاون وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعي:
فاز اول پروژه تعاوني مسکن کارکنان مجتمع فولاد خراسان به بهره برداري رسيد
با حضور مهندس کلانتري معاون وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعي و جمعي از مقامات کشوري،استاني و شهرستان نيشابور ، 182 واحد از مجتمع 553 واحدي تعاوني مسکن کارکنان فولاد خراسان با اعتباري بالغ بر 500 ميليارد ريال در هفته گذشته به بهره برداري رسيد.
مهندس کلانتري معاون امور تعاون وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعي در اين مراسم ضمن تقدير و تشکر از هيات مديره اين پروژه و مجتمع فولاد خراسان که براي به ثمر رسيدن اين طرح مهم زحمات زيادي را متحمل شده اند، گفت: اثرات مثبت تعاوني مسکن فولاد خراسان از دو بعد به اين وزارت خانه برمي گردد.
وي بيان داشت: بعد اول آن به صندوق بيمه اجتماعي روستاييان و عشاير برمي گردد که اين صندوق زير مجموعه وزارت تعاون مي باشد و بعد بعدي اين موضوع بحث تعاوني است که تعاوني مسکن ها ، زحمات زيادي را در سطح کشور براي اکثرکارمندان و کارکنان واحدهاي صنعتي متحمل شده است.
مهندس کلانتري اظهار داشت: مهمترين وظيفه تعاوني هاي مسکن، تامين مسکن است چرا که اين مهم يکي از نيازهاي سه گانه هر خانواده اي محسوب مي شود.
وي ادامه داد: در فرهنگ کشور عزيزمان ايران نيز موضوع مسکن از اهميت خاصي برخوردار بوده و بيشتر مورد توجه قرار گرفته است و کسي که مسکنش تامين شده يک نگراني اساسي از وي برطرف مي شود.
وي در خصوص جايگاه تعاون با توجه به تلاشهاي تعاوني مسکن کارکنان فولاد خراسان نيز اذعان کرد: تعاون ظرفيت بزرگي براي اشتغال است و همواره مورد تاکيد مقام معظم رهبري بوده و هرچه به توسعه تعاوني بپردازيم به توسعه سرمايه اجتماعي پرداخته و فاصله دهکهاي اجتماعي را کم مي کنيم.
به زعم وي، نزديک به يازده ميليون نفر عضو تعاوني ها هستند و حدود 46 ميليون نفر هم با سهام عدالت عضو تعاوني ها مي باشند و بايستي اين ظرفيت بزرگ را در حوزه تعاوني هاي مختلف افزايش داد.
اين مقام دولتي بر اين باور است که بايد نگاه تازه اي را در کشور به حوزة تعاون جلب کنيم تا همه با توانمندي هاي مختلف اقتصادي و فکري و علمي به سمت تعاون آمده و با همراهي صندوق توسعه ملي، بانکها و بيمه و ماليات، مشوقهاي قانوني تعاون را در عرصة عمل به اجرا درآوريم.
کلانتري تصريح کرد: اعتقاد ما اين است که با توسعه تعاوني ها اقتصاد مقاومتي پايدارتر است و آسيب پذيري آن کمتر مي شود و يکي از راههاي برون رفت از رکود و پايدارسازي اقتصاد مقاومتي را تقويت تعاوني هاي توليدي مي دانيم.
معاون وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعي ضمن عرض تبريک براي افتتاح فاز اول مجتمع تعاوني مسکن کارکنان فولاد خراسان که يک سوم از اين پروژه عظيم مي باشد، ابراز اميدواري کرد: دو سوم ديگر اين پروژه نيز طي 6-7 ماه آينده به اتمام خواهد رسيد.
مهندس کلانتري خطاب به اعضاي هيات مديره اين مجتمع بيان داشت: اعضاي هيات مديره دقت داشته باشند که ساخت مسکن يک موضوع و نگهداري از آن مبحث ديگري است و بايد سعي کنيد عمر بهره برداري از اين مجتمع ها را افزايش دهيد.
وي در پايان مجددا از حمايت هاي هيات مديره شرکت مجتمع فولاد خراسان و تلاش هاي ارزشمند هيات مديره تعاوني مسکن کارکنان فولاد خراسان در راستاي تامين مسکن کارکنان خود تقدير نمود.
اسفنديار جلايري معاونت استانداري و فرماندار نيشابور نيز در اين مراسم ضمن تشکر از دست اندرکاران انجام اين پروژه گفت: اين پروژه جزو يکي از زيبا ترين پروژه هايي است که امروز به بهره برداري رسيده است.
مدير عامل فولاد خراسان در اين مراسم تصريح کرد: هدف ما حفظ آرامش ، آسايش و ايجاد امکانات رفاهي بيشتر براي کارکنان خود در راستاي ارتقا و سلامت آنان و خانواده ايشان بوده است.
مهندس احمدي با ابراز خرسندي از تکميل فاز يک پروژة مسکوني کارکنان مجتمع فولاد خراسان ، قطب سوم فولاد کشور تاکيد هيات مديره و مديريت اين شرکت را افزايش توان کارکنان از طريق تامين آسايش ايشان اعلام کرد.
رياست هيات مديره تعاوني مسکن کارکنان فولاد خراسان نيز با بيان گزارش کاري مختصر از چگونگي به ثمر رسيدن اين پروژه در بياناتي گفت: کل اين پروژه 553 واحد است که در حال حاضر فاز اول آن که شامل 182 واحد مي باشد، آماده بهره برداري است.
وي با بيان اينکه فاز دوم مجتمع تعاوني شرکت فولاد خراسان 175 واحد مي باشد که اين فاز تاکنون 85 درصد پيشرفت فيزيکي دارد، ابراز اميدواري کرد: عمليات اجرايي فاز دوم مجتمع تعاوني مسکن شرکت فولاد خراسان طي چندماه آينده به اتمام برسد.
مهندس پارسا خاطرنشان کرد: فاز سوم اين پروژه شامل 196 واحد مي باشد که تا کنون 75 درصد پيشرفت داشته است که انشا ا… تا بهار سال 94 به اتمام خواهد رسيد.
رئيس هيات مديره تعاوني مسکن کارکنان فولاد خراسان درخصوص هزينه هايي که تا کنون براي به ثمر رسيدن اين پروژه تخصيص داده شده، گفت:براي به ثمر رسيدن اين پروژه تاکنون بالغ بر 50 ميليارد تومان هزينه گرديده که حدود 35 ميليارد تومان از اين هزينه هاتوسط اعضا تامين و 10 ميليارد و 600 ميليون تومان نيز به صورت وام از مسکن مهر اخذ گرديده و مبلغ 4ميليارد و 400 ميليون تومان تسهيلات از طريق بانک ها اخذ شده است.
مهندس پارسا يادآور شد: کلنگ تعاوني مسکن کارکنان فولاد خراسان در نيمه دوم سال 1386 به زمين زده شد و عمليات اجرايي آن آغاز گرديد.
مهندس پارسا يادآور شد: طي رايزني هاي انجام شده در مهر ماه سال 1389موفق به دريافت وام مسکن مهر شديم که با اخذ اين وام توانستيم ساخت اين پروژه را سرعت بيشتري دهيم.
وي خاطر نشان کرد: ساخت اين تعاوني در 7 طبقه روي پيلوت به اجرا درآمده است.
مهندس پارسا با اشاره به اينکه تمام اسکلت اين مجتمع به صورت اسکلت بتني اجرا شده، يادآور شد: بالغ بر 45 هزار متر مکعب عمليات بتن ريزي اسکت بتني در اين پروژه انجام شده و بالغ بر 8هزار تن ميلگرد در آرماتور بندي اين پروژه مورد استفاده قرار گرفته است و طي رايزني هايي که با کميسيون احداث و ساخت فن آوري نوين در مسکن و شهرسازي استان داشتيم سعي کرديم تا ساختمان ها ، با اصول مهندسي سازه و فن آوري نوين بنا شود.
وي گفت: جمعاً حدود 110 هزار متر مربع زيربناي کل پروژه است که دراسکلت بتني و سقف آن تيرچه بلوک و بلوک هاي پلي استايرن (Expanded Polystyrene) استفاده شده است. همچنين در اين پروژه در خصوص بحث عايق حرارتي و صوتي پنجره هايي استفاده شده که تمام آنها آلومينيوم ترمال(Thermal Break) بريک دو جداره است يعني سطوح داخلي با بيروني کاملاً از هم مجزا است و با يک نوار عايق اجرا شده که در انتقال سرما و گرما موثر است.
مهندس پارسا همچنين بيان داشت: در تمامي بلوک ها از ديوارهاي تريدي پنل (3D Panel) استفاده شده که فن آوري نوين ديوارهاي حايل است و در برخي ديوارهاي مياني بلوکه هاي هبلکس (Auto Clavd Aerated Concrete)کار شده که به لحاظ عايق حرارتي و صوتي بسيار موثر است.
وي در خصوص تاسيسات اين مجتمع گفت: در تاسيسات اين مجتمع تماماًاز لوله هاي 5لايه استفاده شده است و سيستم فاضلاب اين ساختمان ها نيز از شبکه پلي اتيلن( Poly thylene) و کف سازي هاي اين مجتمع تماماً از فوم بتن (Cellular lightweight concrete)و در سقف ها از گچ برگ هاي (Gypsum Board)پيش ساخته استفاده شده است.
مهندس پارسا در خصوص درب هاي ورودي اين مجتمع بيان داشت: تمام درب هاي ورودي مجهز به درب هاي ضد سرقت بوده که با کيفيت عالي جانمايي شده همچنين آسانسورهاي (Lift Gyrls)نصب شده در اين مجتمع به صورت مستقيم از يک شرکت آلماني تيسن گروپ (Thyssen Krupp Elevator) خريداري شده است.
شايان ذکر است رييس هيات مديره تعاوني مسکن کارکنان فولاد خراسان در پايان مراسم از مجموعه مديريت مجتمع فولاد خراسان به ويژه مديريت عامل و هئيت مديره مجتمع و تمامي مسئولين ادارات و سازمانهاي استاني و شهرستان نيشابور منجمله ادارات آب ، برق ، گاز، فاضلاب ، شهرداري ، نظام مهندسي ، پيمانکاران و….. که در به ثمر رسيدن اين پروژه تلاش ،حمايت و گام برداشته اند، تقدير و تشکر نمود.
