۱۵۰هزار تُن ارمغان سبز نیشابور برای سفره خانواده های ایرانی

امسال  ۱۵۰ هزار تن سبزی و صیفی در نیشابور تولید می شود.

به گفته معاون سازمان و مدیر جهادکشاورزی نیشابور این میزان تولید در  ۴۱۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان در قالب سبزیحات غذه ای، سبزیجات  برگی و صیفی جات برداشت می شود که از این میزان ۸۹ هکتار صیفی جات به صورت نشای صنعتی کشت می شوند.

محمدعلی فرهمندراد گفت: کشت سبزیجات در نیشابور از اسفند ماه آغاز و حدوداً تا پایان آبان ( یا تا زمانی که پایین ترین دمای هوا به ۵ درجه سانتیگراد بالای صفر برسد) ادامه می یابد.

نیشابور دارای بیش ترین تنوع کشت صیفی جات در استان  است و کاهو، انواع کلم، کرفس، ترب، خیار، گوجه فرنگی، بادمجان، هندوانه، خربزه، انواع کدو، فلفل، شلغم، هویج، سیب زمینی، پیاز، طالبی، سیر از جمله مواردی است که توسط صیفی کاران نیشابوری کشت می گردد.

به گفته این مقام سازمان جهاد کشاورزی، نیشابور دارای بالاترین تنوع کشت سبزیجات برگی وغده ای در شرق کشور نیز هست و دست کم  ۱۷ رقم انواع سبزی  شامل: تره، جعفری، گشنیز، پیازچه، بادرنج، تربچه، ریحان بنفش، ریحان سبز، مرزه، شنبلیله، نعناع رسمی، نعناع، شوید، ترخون، برگ چغندر، شاهی، اسفناج در شهرستان برداشت می شود.

 

گفتنی است علاوه بر مصرف تازه خوری و صنایع غذایی شهرستان، استان های تهران، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، سمنان  و شهرستان های مشهد، کاشمر، قوچان، خواف از بازارهای هدف محصول سبز زمین های مرغوب نیشابور است.

به اشتراک بگذارید:


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.