تفاهمنامه همکاری دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور و دارالشفای خیریه امام موسی بن جعفر(ع) در دفتر معاون استاندار و فرماندار ویژه نیشابور امضا شد.
در این جلسه معاون استاندار و فرماندار نیشابور گفت: نفس قرار گرفتن بخش خیریه در کنار بخش دولتی برای حل مشکلات درمانی بسیار مبارک و لازم است.
غلامحسین مظفری تصریح کرد: باید دستگاههای دولتی از ظرفیت نیکوکاران بیشتر استفاده کنند تا کمبودها و موانع به مرور برطرف شوند.
وی با اشاره به اینکه فضاهای خوبی برای مشارکت خیرین در امور بهداشتی و درمانی فراهم شده است، گفت: شرایط سرمایه گذاری در این حوزهها به منظور دریافت سود از ورود منابع مالی فراهم گردیده است.
رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور نیز در نشست امضای تفاهم نامه گفت: سه کاربری ایجاد «کلینیک تخصصی دندانپزشکی»، «استقرار پزشکان متخصص» در منطقه محروم جنوب غربی شهر و «استقرار مرکز تحقیقات آیندهنگر کوهرت» برای تفاهمنامه دانشکده علوم پزشکی با دارالشفای موسی ابن جعفر(ع) تعریف کردهایم.
دکتر عظیمینژاد با اشاره به اینکه هفت نفر متخصص دندان پزشکی جذب نیشابور شده است، اضافه کرد: درصدد هستیم برای افزایش توان درمانی شهرستان تا پایان سال تعداد دیگری از متخصصین در رشتههای مختلف جذب شود.
وی با بیان اینکه دو درمانگاه تخصصی، یکی به نام بیمارستان حکیم در بلوار معلم و دیگری در بیمارستان ۲۲ بهمن مستقر است، یادآور شد: دو هفته پیش کلنگ دو کلینیک تخصصی با حضور استاندار در انتهای خیابان ارگ جنوبی زده شد که امیدواریم طرف یک سال آتی به بهرهبرداری رسد.
در این جلسه مدیرعامل دارالشفای امام موسی ابن جعفر(ع) نیشابور با اشاره به سابقه ۲۰ ساله خدمات درمانی این خیریه در منطقه مستضعفنشین قسمت جنوبی خیابان عدالت، گفت: هدف ما از ساخت بنای جدید دارالشفا در خیابان کمالالملک در منطقه غربی شهر ارائه خدمات بیشتر درمانی به عموم نیازمندان به ویژه مناطقی است که دارای امکانات درمانی کمتر است.
به اشتراک بگذارید: