معاون استانداروفرماندار ویژه نیشابور:
باقر صدیقی– معاون استاندار و فرماندار ویژه نیشابور در حاشیه امضای تفاهم نامه همکاری دانشکده علوم پزشکی وخیریه موسی بن جعفر(ع) با اشاره به مشکل کمبود ۵۰۰ تخت بیمارستانی در این شهرستان اظهارکرد: تعداد متوسط تخت بیمارستانی این شهرستان بر مبنای شاخصهای وزارتخانه بهداشت و درمان وبرابر میانگین کشوری کمترین در کشور است.
غلامحسین مظفری گفت: ۳۰ هکتار زمین از ۱۰۰ هکتار پردیس دانشگاهی نیشابور اختصاص به دانشکده علوم پزشکی نیشابور یافته که درحال اتمام ساخت مسجد و مجتمع فرهنگی آن با زیربنای هزار متر مربع با ۴۰ میلیارد ریال اعتبارهستند.
نماینده عالی دولت درنیشابور با اشاره به توجه ویژه دولت تدبیر وامید به موضوع سلامت تصریح کرد: در دیداری که با مسئولان از جمله وزرای «کشور» و «بهداشت ودرمان» داشته ام بارها عنوان شده که نیازهای توسعه ای شهرستان نیشابور به لحاظ تقسیمات جغرافیایی با داشتن چندین بخش هم وزن دیگر شهرستان ها مغفول مانده که نیازمند توجه ویژه است.
فرماندار نیشابور بابیان این مطلب که امروز مطالبه مردم درحوزه سلامت بالاست ودرحال حاضر، این شهرستان دو بیمارستان با ۳۵۰ تخت داردافزود: امکانات موجود وتخت های بیمارستانی نیشابور پاسخگوی نیازهای شهرستان نیست و بنا به استانداردها، به تناسب جمعیتی آن نیازمند حداقل ۵۰۰ تخت یعنی دو بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی می باشد.
مظفری خاطرنشان کرد: بیمارستانهای ۲۲ بهمن نیشابور با ۱۳۹ هزار پذیرش و بیمارستان حکیم با ۲۲۰ هزار پذیرش اورژانس سالانه شرایط خاصی را به وجود آورده که این امر جان مردم را در معرض تهدید قرار میدهد.
مظفری شهرستان نیشابور وفیروزه را برخوردار از پیشینه غنی فرهنگی، اجتماعی و سیاسی و جزء لاینفک یکدیگردانست و یادآور شد: نیازهای اجتماعی وخدماتی این دو شهرستان شامل کمبود شدید تخت بیمارستانی، اعزام بیماران به شهرهای دیگر، فضای فیزیکی و… باعث شده تا مسئولان دانشکده علوم پزشکی به فکر ورود به فضاهای استیجاری شوند که این مسئله با جذب ووجود ده ها پزشک متخصص جای تأسف دارد.
معاون استانداروفرماندارویژه نیشابور با ذکراین مطلب که باید به این باوربرسیم که؛ تنها با ایجاد نگاه مشترک وهمگرایی همه جانبه در برنامه ریزی و اقدامات دستگاه ها، می توانیم امیدوار به تامین سلامت جامعه باشیم تأکیدکرد: توسعه فضای بستری بیماران در بیمارستان حکیم، افزایش تعداد تخت ویژه مراقبت نوزادان NICU ، خرید تجهیزات اتاق ایزوله تنفسی بیمارستان ۲۲ بهمن، احداث مرکز سلامت مادرو نوزاد بهمنظور پیشگیری از معلولیتهای مادرزادی و احداث خوابگاه دانشجویی بهمنظور جذب دانشجویان در رشتههای مختلف ازجمله نیازهای ضروری حوزه سلامت نیشابوراست.
مظفری با اشاره به لزوم برنامهریزی در زمینه توزیع مناسب داروخانهها در سطح شهر افزود: لازم است توسط متولیان امر، توزیع عادلانه خدمات سلامتمحور در سطح شهررعایت شده و توزیع داروخانهها که متناسب با توسعه شهری اتفاق نیفتاده ساماندهی شود تا شاهد کاهش تراکم ترافیکی در هسته مرکزی و اطراف بیمارستان باشیم.
به اشتراک بگذارید: