نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس می گوید: متاسفانه در مدیریت کشاورزی و استفاده از روشهای جدید آبیاری در این بخش کم کاری شده است.
حمید گرمابی در گفتوگو با ایسنا گفت: متاسفانه در مدیریت کشاورزی و استفاده از روشهای جدید آبیاری در این سالها کم کاری شده و عمده مصرف آب ما در کشاورزی است، بنابراین برای هر گونه صرفه جویی ابتدا باید سراغ بخش کشاورزی برویم تا بتوانیم آب را بهینه مصرف کنیم.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس افزود: مصرف آب صنعت در خراسان زیر ۵ درصد است، در این ۵ درصد هر اندازه که صرفهجویی شود، آن چنان تاثیر گذار نیست ولی بیش از ۸۰ درصد مصرف آب ما در بخش کشاورزی است؛ که صرفهجویی و بهینه مصرف کردن آب میتواند تاثیرگذار و مشکلگشا باشد.
وی با بیان این که در این زمینه خیلی کم کار شده و روشهای آبیاری به صد سال پیش بر میگردد؛ در رابطه با نقش نهادهای تصمیم ساز گفت: گرچه کارهایی در این بخش انجام شده است ولی باید با شدت و سرعت بیشتری ادامه یابد.
گرمابی درباره مباحث زیست محیطی تصریح کرد: خوشبختانه در سالهای اخیر هم به لحاظ تصمیم سازی دولتی و هم حساسیت مردمی در رابطه با محیط زیست شاهد اتفاقات خوبی هستیم و یکی از اولویتهای برنامه ششم توسعه، محیط زیست است و بودجه آن نیز افزایش یافته است و لایحه هوای پاک نیز که در مجلس مصوب شد؛ یکی از لوایح مفید و پیشرفته درباره محیط زیست به شمار میرود که برای اجرا باید ابلاغ شود.
به اعتقاد گرمابی، این لایحه مطابق با استانداردهای روز دنیاست.
وی افزود: در کل عملکرد دولت آقای روحانی را در این چهار ساله درباره محیط زیست مثبت ارزیابی میکنم اگر چه هنوز کارهایی هست که باید انجام شود و قطعا مردم نیز با کمپینها و گروههای زیست محیطی که دارند مطالبات شان را پیگیری کرده و خواهند کرد و قطعا این مطالبهگری نیز مفید خواهد بود و مجموع این دو عامل اتفاقات خوبی را برای حفظ محیط زیست رقم خواهد زد.
نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی گفت: قبلا کمتر به مسئله محیط زیست چه از سوی دولتها و چه از سوی مردم پرداخته میشد. خوش بختانه این حساسیت در جامعه به وجود آمده و البته برای محیط زیست بیشک باید هزینه کرد و سرمایهگذاری درست انجام داد.