قله ی ۷۱۳۴ متری «ابن سینا»ی قرقیزستان زیر پای کوهنوردان نیشابوری

پس از یک وقفه ی ۱۳ ساله:

قله ی ۷۱۳۴ متری «ابن سینا»ی قرقیزستان زیر پای کوهنوردان نیشابوری

محمد مهرداد و مهدی خرمی اعضای این تیم بودند

آب؛گنجینه دیروز؛ثروت امروز؛رویای فردا!

دو تن از اعضای هیات کوهنوردی نیشابور؛ در یک صعود منحصر به فرد توانستند قله ی ۷۱۳۴ متری ابن سینا در کشور قرقیزستان را زیر پا بگذارند. بوستانی رییس هیات کوهنوردی نیشابور در این خصوص به خیام نامه گفت:محمد مهرداد و مهدی خرمی دو تن از اعضای هیات کوهنوردی نیشابور؛ پس از یک دوره تمرینات سخت و فشرده و پس از کسب آمادگی های جسمانی توانستند این قله ی سر به فلک کشیده را صعود نمایند. بوستانی این صعود را به سبب ارتفاع و ویِژگی های آب و هوایی مهم دانست و ابراز امیدواری کرد با برنامه ریزی هیات و کمک مسئولان ورزش و اجرایی شهرستان شاهد رونق بیش از پیش این ورزش مفرح در سطح شهرستان و حرفه ای شدن آن باشیم. بوستانی ضمن اشاره به ویژگی های طبیعی و اکو- توریستی نیشابور، وجود رشته کوه البرز و قلل مرتفعی چون «شیر باد،بینالودٰ،سوقند،اوشک یالانچی و …» و وجود ییلاقات بسیار زیبا در دامنه ی بینالود؛ خواستار توجه و برنامه ریزی بیشتر مردم و مسئولان به ایجاد زیرساخت ها، امکانات و فرهنگ «گردشگری طبیعت» در نیشابور شد.

یاد آوری می شود قله ی ابن سینا(لنین) به دلیل قرار گرفتن در منطقه ی پامیر و محدوده ی تبت؛ صعود به آن اهمیت دارد. همچنین در سال۱۳۸۱ نیز گروهی از اعضای هیات کوهنوردی نیشابور متشکل از: ایوب امین الرعایا، رضا فتحی،علی مختاریه،رضا شادابی و حمیدرضا میربلوک؛ به این قله اعزام شده بودند.محمد مهرداد در گفتگو با ما هدف خود از این صعود را «کسب افتخار برای نیشابور» «کسب آمادگی و تجربه برای صعودهای مهمتر» و «توجه دادن مردم به حفظ و حراست از منابع آبی»با انتخاب شعار آب؛گنجینه دیروز؛ثروت امروز؛رویای فردا

؛ عنوان کرد. مهدی خرمی نیز از انجام تمرین ها و اردوهای فشرده برای کسب آمادگی لازم خبر داد و افزود: این برنامه با هزینه ی شخصی و همکاری هیات کوهنوردی ،خیام نامه انجام شده است. اعضای صعود کننده از حضور گرم و صمیمی اعضای هیات کوهنوردی نیشابور و فیروزه ،ریاست اداره ی ورزش و جوانان نیشابور و فیروزه ودوستداران طبیعت در مراسم استقبال از خود تقدیر و تشکر نمودند.

عکس دارد

به اشتراک بگذارید:


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.