صادرات ۱۰ درصد فرآورده های لبنی نیشابور به خارج از کشور

تولید روزانه ۱۰۹ تن انواع فراورده های لبنی در کارخانجات لبنی نیشابورروزانه ۴۳۰ تن شیر جذب کارخانجات لبنی شهرستان می شود.

معاون سازمان و مدیر جهادکشاورزی نیشابور گفت: تعداد ۷۵ واحد صنعتی صنایع تبدیلی کشاورزی در سطح شهرستان نیشابور فعال است که ۱۶ واحد لبنی با ظرفیت اسمی در حدود ۱۸۰ تن در روز و تولید واقعی ۱۰۹ تن انواع فراورده‌های لبنی را تشکیل می‌دهد.

محمد علی فرهمندراد، با بیان اینکه شهرستان نیشابور مقام اول را در زمینه تولید شیر خام داشته افزود روزانه ۶۰۰ تن شیر خام در این شهرستان تولید و به کارخانجات سطح شهرستان و نیز سایر شهرستان ها و حتی خارج از استان صادر می گردد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر در کارخانجات لبنی شهرستان تعداد۵۲۰ نفر اشتغال مستقیم و۸۰۰غیرمستقیم را فراهم کرده است، تأکید کرد: در حال حاضر ۱۰ درصد فراورده های لبنی تولیدی شهرستان به خارج از کشور صادر می گردد.

مدیر جهادکشاورزی محصولات کارخانجات لبنی شهرستان را بسته‌بندی شیر، پنیر ،ماست، دوغ،کره بسته بندی و شیرخشک عنوان نمود.

وی گفت: در سال جاری تا کنون برای تأمین سرمایه در گردش از محل صندوق توسعه ملی مبلغ۱۵۶۰۰۰ میلیون ریال به مدیریت صنایع غذایی معرفی کردید.

مدیر جهادکشاورزی نیشابور به دامداران گفت: شستشوی دست هنگام انجام دوش اولیه و شستشوی ظروف با آب گرم و نگهداری شیر در سردخانه می‌تواند ۹۰ درصد بار میکروبی شیر را کاهش دهد.

فرهمندراد با اشاره به وجود قابلیت‌های فراوان شهرستان برای توسعه‌ی صنایع لبنی گفت: در این زمینه باید مشوق‌های کافی برای سرمایه‌گذاران لحاظ شود و از صنعتی که می‌توان گفت به سمبل صنعت شهرستان تبدیل‌شده است با ایجاد دامداری‌های صنعتی و حمایت از زیر بخش‌های کشاورزی به‌عنوان تأمین‌کنندگان مواد اولیه صنعت لبنیات که می‌تواند در کاهش هزینه‌های تولید مؤثر باشد و پرداخت یارانه‌ی بخش حمایت کرد.

وی با بیان اینکه سرانه‌ی مصرف شیر در کشور پایین است اعلام کرد افزایش مصرف شیر خودبه‌خود باعث کاهش هزینه‌های درمان خواهد شد.

به اشتراک بگذارید:


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.