خیام نامه اگر یگ اصولگرا در یک کوره روستا هم حرفی بزند، آنرا تیتر می کند ولی….
مدعی بی طرفی و آزاد اندیشی هم هستید
در نشریه شماره ۲۰۸ صفحه ۵ ستون طنز خود از اصولگرا یان سئوال کردید وزیر علوم خوب چگونه وزیری است ؟ بنده حقیر در صف اصولگرایان، نظرم این است که: وزیر علوم خوب و با سواد و تئوری پرداز اصلاح طلبان ؟؟{وزیر} باید مانند همان آقایی باشد که حرکت امام حسین (ع) را غیرعاقلانه دانسته باشد چون لیاقت اینها بیش از این نیست . وجالب تر اینکه خیام نامه که اگر یگ اصولگرا در یک کوره روستا هم حرفی بر خلاف مزاج آقایان بزند را هم می بینند و هم آنرا تیتر می کند ولی این نظر جاهلانه و مغرزانه {مغرضانه}یک تئوریسین اصلاحات را نمی بینند و بعد مدعی بی طرفی و آزاد اندیشی هم هستند{هستید} .
پاسخ خیام نامه:
یکم : نمی دانیم چرا شما بزرگواران این قدر سریع ائمه را به خودتان منتصب می کنید و دیگران را از دین و دیانت بری می دانید. همه چیز را به نام اصول و ارزش ها گروگان گرفته اید و نتیجه اش این شده که در جامعه می بینید و احساس می کنید ! لطفا خدا و پیغمبر و ائمه را انحصاری نکنید و ضعف هایتان را پشت آنها پنهان نکنید.
دوم: نتیجه ی سیاست های کامل ترین ، پاکدست ترین و عزیز ترین دولت ارزشی تان تا سالیان سال گریبان این ملت رنجور را گرفته و خواهد گرفت و اگر ما به آن دوران مشعشع و پر از هاله ی نور! می پردازیم به این سبب است .
سوم: از جمله کارکردهای نشریات محلی پرداختن به اخبار و حوادث به قول شما کوره روستا هاست. افتخار خواهیم کرد اگر بتوانیم درد کره روستانشینان را منعکس نماییم. این یک وظیفه است.
چهارم:ما مثل شما و رفقای شما قدرتمندتان مصونیت نداریم که سخنان آدم ها را تحریف و یا مطابق میلمان تغییر دهیم و چاپ کنیم و قرار هم نیست این گونه باشیم.در موردی که شما به آن پرداخته اید این نا امانتداری روشن است.
پنجم:بی طرفی و آزاد اندیشی به معنای تهی از اندیشه ،سیاست و موضع داشتن نیست بلکه معتقدیم که از میزانی از فکر،اندیشه و اعتماد به نفس برخورداریم که مخالف و منتقدخود را به رسمیت می شناسیم، برای او احترام قائلیم ، حرف حسابش را می پذریم وچاپ هم می کنیم و ناجوانمردانه به رقیب تهمت نمی زنیم تا از میدان خارج و از هستی ساقطش کنیم.زنده باد مخالف من
ششم: پر واضح است پوشش همه ی اخبار از طرف یک نشریه ی محلی نه امکان پذیر است و نه ممکن است در چهارچوب سیاست های نشریه باشد.توجه بفرمایید خیام نامه نشریه ای متعاق به بخش خصوصی با راهبرد و سیاستی معین است. صدا و سیما که از جیب تک تک مردم ایران هزینه های هنگفت می کند، گفتمان واخبار سلیقه ها و گروههای داخل نظام را پوشش نمی دهد ،چگونه از نشریات بخش خصوصی انتظار دارید هر آنچه شما می پسندید را چاپ کنند.
در راه ترویج اندیشه ی خود استوار و صادق باشید.
به اشتراک بگذارید: