جای بسیار خالی کاروانسرای عباسی نیشابور در حوزه اطلاعرسانی
کاروانسرای عباسی یک مجموعه فرهنگی به جا مانده از دوران صفوی، یک ظرفیت گردشگری است که میتواند بهعنوان یک قطب گردشگری معرفی شود.
حامد صادقی دبیر هیئت امنای رباط عباسی دراین باره میگوید:هر سال در آستانه سال نو شمسی شاهد چاپ بروشورهای متعدد در خصوص معرفی اماکن گردشی نیشابور در حوزههای طبیعی، تاریخ و فرهنگی هستیم که رباط عباسی نیز یکی از آنها است و همین امر ورود هزاران گردشگر را رقم میزند .رباط شاه عباسی در کتابهای معرفی نیشابور به عنوان یکی از اماکنی معرفی شده که مامن تعدادی از هنرمندان و فیروزهتراشان است که دراین رابطه غرفهداران معتقد می باشند بهتر است در محلهای اختصاصی در مسیر ورودی و خروجی و بزرگراه امام رضا(ع)، این مکان بهعنوان مرکز عرضه صنایع دستی و آثار هنری معرفی شود.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیشابور،یکی از ضروریات شهرهای گردشگری را معرفی جاذبههای آنها در ورودی شهرهادانست وبیان داشت که این کارمیتواند در قالب نصب بیلبورد و سایر تابلوهای اطلاعرسانی چون جهتنماها، تابلوهای LED یا پخش بروشور و … باشد.چرا که گردشگر به محض ورود به شهر باید بهصورت اجمالی با این آثار و جاذبهها آشنا شود و البته باید تقویت پایگاههای اطلاعرسانی را مد نظر داشت.
وی با قبول پیشنهاد دبیر هیئت امنای رباط عباسی در نصب تابلوهای اطلاعرسانی جاذبههای گردشگری نیشابور در پنج ورودی این شهر، تاکید کرد: حاضریم در حد توان و سهم خودمان در این موضوع مشارکت کنیم.
در همین رابطه شهردار نیشابورنیز ضمن حمایت از این پیشنهادبه سبب جذب گردشگر ،هماهنگی برای مکان نصب تابلوهای اطلاعرسانی در چهار ورودی شهر را با اداره راه و شهرسازی ضروری دانست.
به اشتراک بگذارید: