بیش ترین گوشت قرمز خراسان رضوی در نیشابور تولید می شود

۱۰ هزار و ۴۰۰ تن گوشت قرمز تولیدی، نیشابور را در رتبه نخست تولید گوشت قرمز خراسان رضوی قرار داده است.

مدیر جهاد کشاورزی نیشابور با اشاره به  تولید بیش از ۱۰ هزار تن گوشت قرمز در شهرستان گفت:  ۷۰۰ و ۳۳ هزار و ۹۲ راس دام سبک و ۷۱هزار و ۹۰۲ راس دام سنگین در شهرستان نیشابور وجود دارد.

محمدعلی فرهمند راد با بیان این که در حال حاضر در شهرستان نیشابور ۲۱۱ واحد گاوداری صنعتی و نیمه صنعتی وجود دارد، افزود: یک مرکز پروانه ‌دار شترمرغ در نیشابور در حال فعالیت است و هر ساله ۶ هزار قطعه جوجه شترمرغ در نیشابور تولید می ‌شود.
مدیر جهاد کشاورزی نیشابور بیان کرد: افزایش شدید قیمت این کالای اساسی در سال‌های اخیر سبب شده است که بخش زیادی از اقشار آسیب‌پذیر با توجه به قیمت بالای انواع گوشت قرمز، مقدار مصرف شان را از این کالا کم و اقدام به جایگزینی سایر کالاها به جای آن نمایند که این موضوع از نظر ارزش غذایی در روند رشد آنان مشکلاتی را داشته است.
فرهمند راد با اشاره به اینکه گوشت قرمز از مهم ترین منابع تامین پروتئین محسوب می‌شود که در غذای ایرانیان از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است، افزود: بر این اساس به منظور حفظ سلامت جامعه و به ویژه اقشار آسیب پذیر در مقابل نوسان قیمت این کالای مهم، سیاست‌های مناسب تنظیم بازار برای مصرف آن به میزان کافی در همه خانوارها و به خصوص دسترسی آنان به انواع محصولات سالم و بهداشتی در نظر گرفته شده است که در سطح فروشگاه‌های زنجیره‌ای و معین سطح شهرستان نیشابور عرضه می‌شود.

 

 

به اشتراک بگذارید:


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.