با اشتغال ۹۲۴ هزار نفر روز : ۲۱تن زعفران از مزارع نیشابوربرداشت شد

  با افزایش سطح زیر کشت زعفران در شهرستان نیشابور در مجموع طی فصل برداشت این محصول ۹۲۴ هزار نفرروز اشتغال ایجاد شد.

به گزارش روابط عمومی جهادکشاورزی نیشابور، محمد علی فرهمند مدیر جهاد کشاورزی این شهرستان گفت: سطح زیر کشت زعفران در نیشابور امسال با  ۶۰ هکتار افزایش به ۶ هزار و ۱۶۰ هکتار رسید

فرهمند افزود: کشت زعفران در نیشابور به صورت پراکنده است و در این چارچوب به ازای هر هکتار سطح زیرکشت ۱۵۰ نفرروز از مرحله کاشت، برداشت و فرآوری این محصول مشغول کار می شوند.

وی گفت: عملکرد محصول زعفران این شهرستان سال زراعی گذشته در هر هکتار به ۳ کیلو و ۵۰۰ گرم زعفران خشک رسید و در مجموع ۲۱ تن زعفران برداشت شد.

به گفته وی بدلیل کمی بارندگی در سال گذشته در طول پائیز و زمستان سال گذشته وعدم آبیاری کامل توسط کشاورزان و همچنین گرمای شدید تابستان مقداری از عملکرد و تولید شهرستان کاهش پیدا کرده است .به همین خاطر استفاده از روشهای نوین آبیاری، تغذیه مناسب ،مبارزه با علفهای هرزو ارائه راهنمایی ها و توصیه ‌های فنی برای حمایت از زعفرانکاران صورت می گیرد.

در سال گذشته  ۳٫۸ تن زعفران به صورت تضمینی از کشاورزان این شهرستان خریداری و ۱۰۰ درصد مطالبات آنها نیز پرداخت شد.

 

به اشتراک بگذارید:


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.