یک عضو شورای شهر نیشابور با بیان اینکه رئیس شورای شهر پیش از برگزاری انتخابات کمیسیون عمران از احتمال قطعی رأی آوری یکی از گزینهها خبر داده بود، به آن چه باندبازی و سکوت هیات رییسه شورا در قبال انتخابات غیرقانونی نامید، اعتراض کرد.
مظاهر اقبالی در گفتوگویی با خبرگزاری فارس با اشاره به تأخیر پروژههای عمرانی در شهر نیشابور اظهار داشت: مناطق دوگانه نیشابور در زمان سید عباس حسینی، شهردار قبلی بدون برنامهریزی و بیحساب و کتاب مدیریت میشد و هیچ توجهی به بودجه و برنامهریزیهای شورا نبود. قانون گفته است که شهردار و شورای شهر چند درصد در اجرا مجاز به انحراف از برنامه هستند، همهچیز را قانون گفته ولی ما بیتوجه به قانون هر کاری که دوست داشته باشیم میکنیم.
وی ادامه داد: از هر شهرداری که خوش مان بیاید تأییدش و هرکسی را که خوش مان نیاید استیضاح میکنیم. شهردار سابق تقسیم اختیارات بیسقفی در مناطق یک و دو انجام داده بود و خارج از حد قرارداد میبست و حتی صلاحیت پیمانکارها بررسی نمیشد.
شورایی که نگرش باندی در آن حاکم باشد؛ شورا نیست
عضو شورای اسلامی شهر نیشابور که تنها عضو شورای اسلامی شهر نیشابور با تحصیلات عمران است با اشاره به انتخاب نشدنش بهعنوان رئیس کمیسیون عمران این شورا خاطرنشان کرد: شورایی که قرار باشد نگرش باندی در آن حاکم شود، نباید نام شورا بر آن گذاشت، در شورا باید بحثها آزاد باشد، نه این که تا خبرنگار میبینیم بحثها را مردمی جلوه دهیم و ضمن بازی با کلمات حفظ ظاهر کنیم. باید اجازه دهیم هرکس که میداند و تخصصش را دارد اظهارنظر کند سپس بحثها را به رأی بگذاریم تا آزادانه رأی دهند.
اقبالی بیان داشت: اینکه به دیگران زنگ میزنند و از رأی دادن یا رأی ندادن اعضای شورا خبر میدهند کاری بسیار زشت است و نشان از وجود باندهایی در شهر دارد.
وی ادامه داد: در صحن رسمی شورا اعلام کردم اگر مردم برای بار سوم به من رأی دادهاند برای چشم و ابرویم نبوده است بلکه به تجربه و تخصص م رأی دادهاند، ۱۵ سال است مسؤول سازمان نظاممهندسی هستم و لازم است در کمیسیونهای مرتبط با رشته خودم فعالیت داشته باشم.
مرا از کمیسیون ماده ۱۰۰ بیرون انداختند/ کمیسیون تطبیق چهکاری انجام میدهد؟
عضو شورای شهر نیشابور تأکید کرد: فقط کمیسیون عمران نباید مطرح شود، کمیسیون ماده ۱۰۰ نیز در تخصص عمران است، از کمیسیون ماده ۱۰۰ من را بیرون انداختند، از کمیسیون عمران نیز به همین شکل، در جلسه حضور نداشتم، پس از رسیدن دیدم رأیگیری صورت گرفته و این تصمیم اتخاذ شده است.
اقبالی با بیان اینکه وقتی صورتجلسه را بررسی کردم دیدم تعداد امضاها بهاندازه کافی نیست، فقط میخواهند یک نفر هر سه جای مرتبط با این رشته را داشته باشد. این سؤال را مطرح می شود که پس که کمیسیون تطبیق مصوبات شورا چهکاری انجام میدهد؟
وی خاطرنشان کرد: قبل از رأیگیری ریاست کمیسیون عمران رئیس شورای شهر پیش من آمد و پرسید که اگر تعداد آرا پنجبهپنج شود چه میکنید، ایشان میدانست نتیجه چطور میشود و به من پیغام داده بود که روی حسینی بستهایم و شما نیایید، وقتی آرا شمارش شد دقیقاً همین تعداد آرا کسب شد.
انتخابات کمیسیون عمران شورا غیرقانونی است
رئیس سابق کمیسیون عمران شورای شهر نیشابور با اشاره به نحوه حذف خود از ریاست کمیسیون عمران گفت: بعد از نتایج رأیگیری به سید ابوالفضل حسینی گفتم نتیجه مساوی شده است و یکی از ما دو نفر باید انصراف دهد، وقتی او میگوید هستم، چهکاری میتوانم انجام دهم.
اقبالی به عدم تمایل خود به رأیگیری مجدد برای این سمت اشاره و تصریح کرد: اگر رأیگیری مجدد صورت میگرفت بازهم نتیجه همین بود کما اینکه حجتالله شریعتمداری که سمت ریاست کمیسیون حقوقی شورای شهر را بر عهده دارد در جلسه رسمی نتیجه این انتخابات را غیرقانونی دانست و در همان جلسه سید ابوالفضل حسینی تقاضای صحبت بیرون جلسه داشت و خواست این مشکل در جلسه کمیسیون که قرار بود شنبه هفته بعدش برگزار شود به شور گذاشته شود ولی سه هفته از روز موعود گذشته درحالی که صحبتی صورت نگرفته و این انتخابات غیرقانونی به فراموشی سپرده میشود.
وی از اعتراض به غیرقانونی بودن رأیگیری به ریاست شورا خبر داد و تأکید کرد: قبل از رأیگیری با ثمانه سکاکی، رئیس شورای شهر تماس گرفتم و اساس نامه را به او متذکر شدم که کارشناسها در سه ردیف نماینده استاندار، نماینده شهردار و نماینده شورای شهر باید هرکدام حداقل پنج سال سابقه کار در امور مربوطه داشته باشند.
عضو شورای شهر نیشابور با بیان این که این افراد برای چهار سال انتخاب میشوند و اساسنامه این مطلب را بهصراحت نوشته است، این سؤال را مطرح کرد که سید ابوالفضل حسینی را چگونه بر اساس این اساسنامه انتخاب کردند و گفت: سکاکی متأسفانه در همین باند حضور دارد و اهداف باندی را پیگیری میکند و به این موضوع اهمیت نمیدهد.
۱۵ مهر انتخابات ریاست کمیسیون عمران شورای شهر نیشابور برگزار و شورا اعلام کرد که سید ابوالفضل حسینی با کسب ۵ رای از ۱۰ رای ماخوذه به عنوان رئیس این کمیسیون انتخاب شده است.
جوابیه
سردبیرمحترم هفته نامه خیام نامه
با سلام و تحیت :
پیرو درج مطلبی با عنوان { باند بازی در شورا و سکوت رئیس در برابر انتخابات غیر قانونی } در صفحه ۷ شماره ۳۰۴آن هفته نامه ،بدین وسیله به جهت احقاق حق اشخاص مورد خطاب ( اعضای محترم )و تنویر افکار عمومی ، مطالب ذیل در قالب جوابیه به سمع و نظر شما و خوانندگان محترم آن هفته نامه رسانده می شود .
در ابتدا ذکر این نکته خالی از لطف نمی باشد که در طی ۴ سال عمر شورا شهر، بنا به شرایط وقت ، میزان توانایی ، رضایت از نحوه ی عملکرد و زمان اختصاص داده شده توسط رئیس کمیسیون ها و … اعضا در انتخاباتی آزاد وبا استقلال کامل رای ،مبادرت به انتخاب روسای کمیسیون ها نموده اند. به عنوان مثال ریاست کمیسیون مالی و برنامه و بودجه در چهار سال گذشته ۴ بار بین بنده و آقای صادقی رد و بدل شد و هیچ گونه اعتراضی نسبت به این موضوع از طرف اینجانبان صورت نپذیرفت بلکه با تعامل سازنده طرفین شرایط پویایی و بهبود عملکرد آن کمیسیون نیز فراهم گردید .
به نظر می رسد القاب و مناصبی چون ریاست شورا ،ریاست کمیسیون ها ، نماینده شوراها در سازمان ها …در جمع شوراییان از اساس تشریفاتی بوده و در اصل تمامی ۱۳ عضو شورا دارای یک رای ثابت و منحصر به فرد می باشند و همگی در قامت عضو ،دارای شان و منزلت و جایگاه یکسانی هستند .این عناوین تنها دارای شخصیت حقوقی می باشند که ممکن است در یک انتخابات آزاد به هر عضوی داده شود. لیکن نه برای من و نه برای آقای اقبالی و نه برای هیچ عضو دیگری اینها دائمی نبوده و نخواهد بود . همانطور که قبل از ما عزیزان دیگری در این جایگاه حضور داشتند و بعد از ما نیز افراد جدیدی در آنجا قرار خواهند گرفت .
در ادامه پیرامون مباحث مطرح شده توسط آقای اقبالی عضو محترم شورا و زدن تهمت و افترا به بنده و اعضای محترم ،اشاره مختصر به نکات ذیل را واجب می دانم :
۱-انتخابات ریاست کمیسیون عمران شورا :
آقای اقبالی به مدت ۳ سال به عنوان رئیس کمیسیون عمران شورای شهر مشغول به فعالیت بوده اند و جالب است که در تمامی این ۳سال بنده و سایر همکاران به گفته ایشان باند باز ، با توجه به اصل تخصص گرایی به ایشان رای داده و با بالاترین رای به عنوان ریاست کمیسیون مربوط انتخاب شده اند . در سال چهارم عضو محترم دیگری (آقای حسینی قاضی )به عنوان کاندیدای دومین تصدی این پست با آقای اقبالی وارد رقابت شدند . در روز برگزاری انتخابات بنده با توجه به حضور ۱۰ نفر از ۱۳ نفر عضو عنوان کردم که بر اساس سنوات گذشته و نظر هیئت رئیسه محترم سال سوم در صورت تساوی آرای هر دو نامزد ، رای گیری نهایی در صحن رسمی شورا و با حضور حداکثر اعضا صورت پذیرفت .در نهایت نتیجه آرا ۵به۵مساوی شد و طبق قرار ، رای نهایی نهایی و انتخاب رئیس به جلسه رسمی موکول گردید که در آن جلسه آقای اقبالی شخصا از حضور در انتخابات انصراف داده و بدین صورت آقای حسین قاضی به عنوان رئیس جدید کمیسیون عمران شورای شهر انتخاب گردیدند .
۲-در انتخابات کمیسیون ماده ی ۱۰۰هر ساله ۳ نفرازاعضای محترم با حداکثرآرا انتخاب می شوند ودر سال چهارم تعداد آرای آقایان شاملی و اقبالی پس از شمارش برابر شده و در نهایت برای نفر سوم قرار به رای گیری مجدد ما بین این دو بزرگوارشد که ایشان (اقبالی )از حضور در مرحله دوم رای گیری انصراف دادند و بدین ترتیب جناب آقای شاملی به عنوان نماینده سوم شورا در آن کمیسیون انتخاب گردیدند .
۳- در بحث انتخاب نماینده شورای شهر در سازمان عمران ،ایشان قبل از انجام انتخابات با بنده تماس گرفتند و این نکته را بیان نمودند که در اساس نامه سازمان مربوطه آمده که هر عضوی که در سال اول به عنوان نماینده انتخاب گردد برای ۴ سال آینده نیز در آن جایگاه حضور خواهد داشت و بنده در جواب نیز عرض نمودم که این مورد برای کلیه سازمان ها صدق می کند و فقط مختص به سازمان عمران نمی باشند ، ولی بر اساس آن چه در ۳ سال گذشته رخ داد ،انتخاب نماینده برای تمامی سازمان ها با رای گیری مجدد صورت می پذیردو بدین ترتیب انتخابات فوق الذکر صورت پذیرفت و آقای سید ابوالفضل حسینی قاضی به عنوان نماینده شورا در سازمان عمران انتخاب گردید.
حال این سوال برای خود نیز مطرح است که چرااین عضومحترم این گونه و با این الفاظ به دنبال به حاشیه بردن اتنخابات سال آخر شورا هستند ؟
آیا واقعا ارتباط مشخص و معنا داری از یک طرف ما بین داشتن همزمان پست ریاست کمسیون عمران شورا ، عضویت در کمیسیون ماده ۱۰۰و نمایندگی شورا در سازمان عمران و از طرف دیگر مباحث عمرانی و ساخت و ساز های سطح شهر وجود دارد ؟یا خیر؟الله اعلم
در پایان به خدمت شما عرض می نمایم که کلیه مدارک ناقض سخنان این عضو محترم از جمله تصاویر ، فایل صوتی و شهادت سایر اعضا موجود است و اینجانب و اعضای مورد خطاب آقای اقبالی حق هر گونه اقدام قضایی و شکایت را برای خود محفوظ می دانیم ولی از آنجایی که در سال آخر شورا حضور داریم ،ازطرفی به جهت جلوگیری از بروز هر گونه حاشیه بیرونی و ایجاد خلل درروند فعالیت های شورا و از طرفی نیز با امید به حل داخلی این موضوع و اصلاح شخص ایشان ،از آن حق مسلم و قانونی خود چشم پوشی می نماییم .
در دم نهفته به ز طبیبان مدعی/ باشد که از خزانه غیبم دوا کنند
ثمانه سکاکی، رئیس شورای اسلامی شهر نیشابور
به اشتراک بگذارید: