بازگشایی یک واحد تولید لبنیات با سرمایه خارجی

ایمانی، رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت نیشابور به «ایرنا»گفت: بازگشایی یک واحد تولیدی فرآورده های لبنی در شهرک صنعتی خیام این شهرستان که به مدت هفت سال تعطیل بود زمینه اشتغال ۶۰ نفر را به صورت مستقیم فراهم کرد.

این واحد صنعتی با مشارکت ۶۷ درصدی سرمایه گذار خارجی به میزان ۲۰۰ میلیارد ریال دوباره راه اندازی شد.
وی ادامه داد: کارخانه فرآورده های لبنی مستقر در شهرک صنعتی خیام در زمینی به مساحت ۱۱ هزار مترمربع با چهار هزار و ۴۰۰ مترمربع زیربنا توان تولید سالانه ۱۲ هزار تن محصول را دارد. در مرحله نخست خط تولید خامه در این واحد راه اندازی شده است.
محمد گل فیضان، مدیرعامل افغانستانی این واحد تولیدی نیز گفته، محصولات این واحد تولیدی علاوه بر بازار داخلی به افغانستان و عراق هم صادر می شود.
روزانه ۴۳۰  تن شیر جذب کارخانه های لبنی نیشابور و از این میزان بطور میانگین هر روز ۱۰۹ تن انواع فراورده شامل شیر، پنیر، ماست، دوغ، خامه، کره بسته بندی و شیرخشک تولید می شود.

نیشابور با تولید روزانه ۶۰۰ تن شیر خام مقام نخست استان را در این حوزه دارد و ۱۰ درصد فراورده های لبنی تولیدی این شهرستان به خارج از کشور صادر می شود.

به اشتراک بگذارید:


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.