اولین جشنواره غذای دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور
به مناسبت هفته پژوهش و ایجاد روحیه نشاط و همبستگی بین دانشجویان اولین جشنواره غذای دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور برگزار شد.
دکتر مهرآذین معاون پژوهش و فناوری دانشگاه با بیان این مطلب، هدف از این جشنواره را ترویج استفاده از غذاهای سالم و شناسایی آداب و رسوم و نحوه پخت غذاهای محلی شهرهای مختلف دانست.
وی تصریع کرد: در این جشنواره تعداد ۳۶ تیم در قالب ۳گروه ۱۲ نفره شامل غذاهای گرم، فست فود و دسر بودند که هر تیم را ۳ نفر تشکیل می داد و پس از داوری از هر گروه ۳ تیم بعنوان تیم های اول تا سوم معرفی شدند.
مهرآذین افزود: این مسابقات توسط اساتید مجرب داوری و با استقبال چشمگیر دانشجویان روبرو شد
به اشتراک بگذارید: